Breaking News
23 Μαρτίου 2023

 

 

Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου: Χωρίς Κουρμπέλη στην Πορτογαλία για το ματς με Γιβραλτάρ



Η Εθνική μας ομάδα ταξίδεψε στην Πορογαλία χωρίς τον Κουρμπέλη που έπαθε θλάση στην τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί Ελληνικού εδάφους.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί πλήγμα για την Ελλάδα, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ υπολόγιζε ως βασικό τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 απέναντι στο Γιβραλτάρ (24/3, 21:45).


Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την Εθνική ομάδα, καθώς αμφίβολοι είναι τόσο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης, με τη συμμετοχή τους να ξεκαθαρίζει μετά τη σημερινή (23/3) προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους.

ekriti.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:
Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Tο ΓΕΛ Γαζίου από τις ομάδες Κ19 και Κ17 ΟΦΗ στο ρόστερ του, κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics