Breaking News
25 Μαρτίου 2023

Πάλη: Κέρδισε τις εντυπώσεις το Πανελλήνιο Open MMA

 

«Εκλεψε» καρδιές το Open MMA (Μεικτές πολεμικές τέχνες) που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Οι Πανελλήνιοι αγώνες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και... γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο της Αλεξανδρούπολης, τόσο από συμμετέχοντες όσο και από φίλους που πήγαν να δουν το πλούσιο θέαμα.

Το θέαμα, η δράση και το υψηλό επίπεδο είχε ως αποτέλεσμα το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που έδειξε την αγάπη του για το ΜΜΑ.

Πρωταθλητής σύλλογος ήταν ο Αγιος Δημήτριος Αλεξανδρούπολης και ακολούθησαν οι: ΑΟΓ ΤΚΝ Τρικάλων και Πραιτωριανοί Τρικάλων.

End of ad break in 20 s

Αναμφίβολα ήταν μία εντυπωσιακή διοργάνωση και άπαντες πλέουν περιμένουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο σου;

Κριός

Δεν αποκλείεται ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας δημιουργήσει αναστάτωση. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι με τους συνεργάτες σας. Προσέξτε τα έξοδά σας και αποφύγετε αυτή την περίοδο να κάνετε οικονομικά ανοίγματα, γιατί θα έχετε απώλειες αντί για κέρδη. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις στη διευθέτηση των ζητημάτων που σας απασχολούν και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας.

Ταύρος

Ακόμα και αν καθυστερούν κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα, δεν πρέπει να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να γίνει το δικό σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Για να γίνει η επιτυχία πραγματικότητα, η συνεργασία είναι σχεδόν πάντα απαραίτητη. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να αυξήσετε την κοινωνική σας ζωή, να προβληθείτε, να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία. Εντάσεις ασυνεννοησία και γενικώς προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα. Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε σε ισορροπία αν και κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν και θα θέλατε να τα αλλάξετε. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σας και μην πανικοβληθείτε. Οι ευκαιρίες όμως που προκύπτουν για αρκετούς από εσάς, σας κρατούν σε εγρήγορση και κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας.

Καρκίνος

Λέων

Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον ερωτικό σας τομέα. Κάντε την αυτοκριτική σας, επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά. Πολλοί από εσάς θα είστε σε θέση να συνάψετε καινούριες συνεργασίες. Στην ερωτική σας ζωή, εκδηλώστε άφοβα τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Παρθένος

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί τώρα μπορείς να βρεις το ταίρι των ονείρων σου. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα που θέλετε να κάνετε και θα πάρετε τα πάνω σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια νέα γνωριμία από τον εργασιακό σας χώρο που θα σας αναστατώσει. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές ή και καθυστερήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ταξίδια. Σχεδία στόχοι και επιδιώξεις είτε ανατρέπονται είτε καθυστερούν.

Ζυγός

Αποφύγετε να είστε επικριτικοί απέναντι τους, τονίζοντας τα λάθη που έχουν κάνει, γιατί θα δημιουργήσετε νέα προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Οι αδέσμευτοι σχεδιάσετε ένα ταξιδάκι με τους φίλους σας για να χαλαρώσετε. Όσοι από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση και έχει αντέξει τις δοκιμασίες των δυο τελευταίων ετών θα έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας και αυξημένη συντροφικότητα. Προσοχή σε τριγμούς που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας.

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να τρέξετε με πιο γρήγορους ρυθμούς και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πολύ πιθανή για όσους νιώθουν σίγουροι μέσα σε μια σχέση. Ο ερωτικός σας τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα. Ορισμένα νομικά σας θέματα θα σας αγχώσουν μέχρι να τα διευθετήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

Τοξότης

Πληγές, φοβίες και ανασφάλειες που μπορεί να προέρχονται από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι σχετικά καλή. Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναμένετε αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η καχυποψία και η ζήλια σας θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με τον σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Θέματα που αφορούν πνευματικές εργασίες, επαφές ή ταξίδια με το εξωτερικό ευνοούνται και θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Να ξέρετε ότι θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο με τη συμπεριφορά σας και αργά ή γρήγορα θα χάσετε το σύντροφο σας αν συνεχίσετε έτσι. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, δεν θα πρέπει να προβάλλετε τις επιθυμίες σας με απαιτητικό τρόπο. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι μπερδεμένα.

Υδροχόος

Έχετε τη διάθεση εδώ και αρκετό καιρό να επαναπροσδιορίσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά δε φαίνεται αυτό να μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη. Κινηθείτε σε γνώριμα για εσάς μονοπάτια αν θέλετε να διώξετε την ανασφάλεια και το άγχος. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, μπορείτε να κάνετε διαπραγματεύσεις και να ανεβάσετε το εισόδημα σας.

Ιχθείς

Θα πρέπει όμως να προσέξτε γιατί ενδέχεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιους συνεργάτες σας, επειδή ξέρετε ότι είστε πάρα πολλοί καλοί στη δουλειά σας και οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί. Να είστε όμως προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην ενθουσιάζεστε από το πρόσκαιρο κέρδος. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας για να έχετε την βοήθεια τους και να μπορέσετε τα βγάλετε πέρα. Στον επαγγελματικό τομέα τα δεδομένα είναι θετικά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.
eleftherostypos.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Εκλεψε» καρδιές το Open MMA που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη

 

 

 

 

Σήμερα 25 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics