Breaking News
18 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Υπάρχει την τάση να εστιάζεις σε τομείς της ζωής σου που αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τον έλεγχο. Η ένταση είναι πιθανή και αποκαλυπτική. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις που σε κυριαρχούν. Στην πραγματικότητα βρίσκεσαι σε έναν σημαντικό κύκλο για να αφυπνίσεις τις ανάγκες σου -ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνεις με τις σχέσεις σου. Ενώ η πρόσθετη προσοχή που έχεις δώσει στους άλλους ανθρώπους στη ζωή σου είναι ευεργετική, η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει να παραβλέψεις κάποιες από τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ταύρος
Οι ανησυχίες σου μπορούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σου και να σου δημιουργήσουν την αίσθηση ότι χάνεις τον έλεγχο. Νιώθεις ανασφάλεια σήμερα, πιστεύεις ότι δεν σε εκτιμούν όσο θα ήθελες και γενικότερα είσαι ευάλωτη -κυρίως με ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Αν σε παρασύρει ο αρνητισμός, προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά και να ασχοληθείς με όλα εκείνα που μπορείς να ελέγξεις.

Δίδυμοι
Ένα μέρος σου λαχταρά χαλαρές, διασκεδαστικές συνδέσεις και έργα, αλλά ένα άλλο μέρος σου αναζητά κάτι πιο βαθύ. Οι επικοινωνίες μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγο ανήσυχη ή αβέβαιη και είναι καλύτερο να αποφύγεις να το αφήσεις να κυριαρχήσει στη συμπεριφορά σου. Αντίθετα προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω για να έχεις καλύτερη εικόνα των καταστάσεων. Μπορεί να σκέφτεσαι ακραία σήμερα, υπονομεύοντας την κρίση σου -ειδικά στις σχέσεις και στα οικονομικά σου.

Καρκίνος
Οι φόβοι ή οι ανησυχίες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και η ένταση αναδύεται. Είτε είσαι εσύ αυτή που προσπαθεί να ελέγξει μια κατάσταση, είτε κάποιος άλλος προσπαθεί να ελέγξει εσένα, το βασικό πρόβλημα είναι ο φόβος της αλλαγής. Προσπάθησε να τον κουμαντάρεις. Μπορεί να σκέφτεσαι υπερβολικά σήμερα ή να παρασύρεσαι από τις ανησυχίες σου περισσότερο από ότι πρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λέων
Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς προσωρινά από ένα πρόβλημα για να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκουραστεί και να εμπλακεί η διαίσθηση σου. Ασκείς αρκετή πίεση στον εαυτό σου για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί κι αυτό πολλαπλασιάζει το άγχος σου. Σήμερα, αυτό που εσύ ή ένας φίλους σου ερμηνεύει από τις επικοινωνίες σου μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις ανασφάλειες. Το κόλπο είναι να είσαι μετριοπαθής, καθώς η υπέρβαση μπορεί να οδηγήσει σε περιττή πίεση.

Παρθένος
Η ατμόσφαιρα μπορεί να φορτιστεί σε σημεία σήμερα. Ίσως εμφανιστούν έντονες ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά και την αγάπη. Από τη μία έχεις ανάγκη την ασφάλεια κι από την άλλη αποζητάς τον ενθουσιασμό του καινούριου -αυτά τα δύο δεν γίνεται να ικανοποιηθούν ταυτόχρονα. Πρόσεξε τις συναισθηματικές εκρήξεις υπό τις τρέχουσες διελεύσεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις για να αποδώσεις καλύτερα.

Ζυγός
Οι διελεύσεις μπορεί να μεγεθύνουν τους φόβους ή τις ανησυχίες για προσωπικά θέματα. Μπορεί επίσης να υπονομεύσουν την αυτοπεποίθηση σου. Άλυτα ζητήματα από το παρελθόν σου ίσως ανασύρουν παλιές πληγές και παράπονα. Προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική πίεση στον εαυτό σου και να αντισταθείς στο να ασχολείσαι με θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Η επιθυμία για ανεξαρτησία και απόδραση από τις ευθύνες μπορεί να σε κάνει νευρική.

Σκορπιός
Το να μεταφράζεις υπό το πρίσμα μιας υπερβολής τις πράξεις και τα λόγια των άλλων μπορεί να προκαλέσει περισσότερη πίεση από ότι χρειάζεται σήμερα. Αν φοβάσαι το χειρότερο μπορεί να είναι δελεαστικό να το αναζητήσεις γιατί δεν θέλεις να φανείς απροετοίμαστη. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από τη βαθιά σύνδεση με τους άλλους. Η άμυνα ή η καχυποψία δεν θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους. Εστίασε σε τρόπους βελτίωσης της παραγωγικότητας σου για καλύτερα αποτελέσματα.

Τοξότης
Οι διελεύσεις ξυπνάνε τη θαμμένη απογοήτευση σήμερα. Αν και είναι ενοχλητικό, τελικά μπορεί να σε βάλει στο σωστό πλαίσιο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Δάμασε την τάση να εστιάζεις στα αρνητικά στοιχεία της ζωής σου, εκτός αν είσαι έτοιμη να κάνεις κάτι για τους προβληματικούς τομείς. Ανησυχείς για τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν οι εξελίξεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις κι αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Αιγόκερος
Οι ανησυχίες μεγαλώνουν σήμερα. Πρόσεξε για μια ενδεχομένως κακή συμπεριφορά σου που απορρέει από το φόβο σου ότι είσαι εκτός κυκλώματος. Ίσως να νιώθεις απογοητευμένη από κάποια άτομα, έχεις τη δύναμη όμως να εστιάσεις στη δύναμή σου και στο να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τους άλλους, μπορείς όμως να ελέγξεις τον τρόπο που αξιοποιείς την ενέργεια σου.

Υδροχόος
Σήμερα υπάρχει η τάση να ασχολείσαι με προβλήματα του παρελθόντος ή ανολοκλήρωτες δουλειές, κάτι που μπορεί να σε βαρύνει προσωρινά. Οι επικοινωνίες σε βοηθούν τώρα να προσδιορίσεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να απαλλαγείς από τους φόβους και τα άγχη σου. Συνειδητοποιείς ότι δυσκολεύεσαι να κρατήσεις πράγματα για τον εαυτό σου. Κάποιες καταστάσεις που ίσως προκύψουν τώρα, ξυπνούν τη θαμμένη απογοήτευση.

Ιχθείς
Υπάρχει μια η τάση να κολλάς περισσότερο από ότι χρειάζεται σε μια κατάσταση σήμερα. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις τώρα μπορεί να σε φέρουν σε καλύτερη επαφή με τα τρωτά σου σημεία, επομένως είναι μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιείς τις βελτιώσεις που πρέπει να κάνεις. Απόφυγε το να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις τώρα, μιας και βασίζονται περισσότερο στον φόβο παρά στην κοινή λογική.
tlife.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σε ρυθμούς ποδοσφαιρικής δράσης και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ

 

 

 

 

 

Σήμερα 18 Απριλίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics