Breaking News
18 Απριλίου 2023

Μπάσκετ: Πρεμιέρα με ήττα για το "Ηράκλειο"ΟΑΑ στο Πανελλήνιο εφήβων-Aύριο στη "μάχη" οι νεάνιδες του Ανδρογέα στα "Δύο Αοράκια"


Το «Ηράκλειο» ΟΑΑ έκανε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του στο 50ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων που γίνεται στη Λάρισα ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα με 71-54 από την Ακαδημία ΔΕΚΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη πάλεψε επί 25 λεπτά όμως με σερί 16-0 οι περσινοί πρωταθλητές, μετέτρεψαν το 42-38 σε 58-38 και ξεκίνησαν με νίκη την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου τους.

«Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς το να βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε νεανική ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε», τόνισε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Γιώργος Μακράκης.

Αντρέα Μαρτίνα (αθλητής Ηράκλειο): «Ήρθαμε αρκετά προετοιμασμένοι, το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας στο δεύτερο μέρος και μετά έφυγε το ματς και δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Η ομάδα είναι αρκετά δουλεμένη, εγώ ήρθα στη μέση της χρονιάς και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό το πανελλήνιο».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μακράκης): Σπινθουράκης 6, Τζώρτζης, Κανατάκης 7(1), Μαρτίνα 12(2), Γενιτσαρίδης 2, Σαραντουλάκης 5(1), Καλλικάκης, Σαβουλίδης 7(1), Κουγιουμουτζής 6, Ντατσιονάκης, Μηλαθιανάκης, Κατσούρρι 9(1).

ΔΕΚΑ (Νικολαΐδης): Κουρουτζίδης, Καπετάκης 15(1), Στράντζαλης, Πατρίκης 12, Νταραντάνας 6, Πούντος 2, Ιωαννίδης, Σεκερτζής 1, Μουτάφης 8(1), Μητσιάνης, Λιοτόπουλος 23(1), Πασχαλίδης 4.
ekriti.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 18/04

 

 

 

 

Σε ρυθμούς ποδοσφαιρικής δράσης και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics