Breaking News
20 Απριλίου 2023

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Πρεβολαράκη


Εντυπωσιακή στο Ζάγκρεμπ η πρωταθλήτρια από τη Μεσσαρά…

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης, το οποίο διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ, εξασφάλισε σήμερα η Μαρία Πρεβολαράκη!

 

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα παλαίστρια νίκησε με πτώση την Ουκρανή Λίλια Χορίσνα, που στο Ευρωπαϊκό του 2019 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, με σκορ 4-2 στην κατηγορία των 53ων κιλών.

Η Πρεβολαράκη ξεκίνησε απευθείας από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την πολιτογραφημένη Ουγγαρέζα Σταλβίρα Ορσούς η οποία μετρά τρία χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…

Ο αγώνας της Μαρίας Πρεβολαράκη είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα σήμερα (20/4) μετά τις 6:00, ενώ ο τελικός της κατηγορίας θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (21/4).

 Από:Πετρούτσου Μαρία Εκτύπωση

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 20/04

 

 

 

 

Χωρίς τους Μπαλογιάννη, Τσιλιανίδη θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον Αστέρα Τρίπολης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics