Breaking News
24 Απριλίου 2023

Ιστορική η άνοδος της Αναγέννησης στο απόρθητο Αρκαλοχώρι


Δείτε το βίντεο από το νικηφόρο παιχνίδι επί της Ηλιούπολης…

Ιστορικές στιγμές για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου που ολοκλήρωσε ιδανικά την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας στον 1ο τελικό την Ηλιούπολη, στο κατάμεστο κλειστό του Αρκαλοχωρίου και εξασφάλισε την άνοδο της στην Β΄ Εθνική κατηγορία! Back to back άνοδοι για το συγκρότημα της Αναγέννησης, από τα τοπικά της EKΑΣΚ στη Γ΄ Εθνική και από εκεί στην Β΄ Εθνική!

Η ομάδα του Μύρωνα Παπαδάκη εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα έδρας που της πρόσφερε η σταθερή και αποτελεσματική παρουσία της και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γ΄ Εθνικής, επικρατώντας της αξιόμαχης Ηλιούπολης με 71-56, κάνοντας το 3-0 στα μεταξύ τους παιχνίδι, μετά το 2χ2 στην κανονική διάρκεια του 2ου ομίλου. Έτσι οι παίκτες της ομάδας του Αρκαλοχωρίου κατάφεραν να κρατήσουν απόρθητη την έδρα τους τη φετινή σεζόν, μετρώντας 12 νίκες στην κανονική ροή του πρωταθλήματος και ακόμα τρεις σε ισάριθμα ματς στα Playoffs.

«Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα, για τον τόπο… Αυτά τα δύο χρόνια ζούμε μαγικές στιγμές, βλέπετε πόσο έχει αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια. Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει πραγματικά σε πάρα πολύ κόσμο όμως δεν είναι ώρα τώρα να αναφερθούμε σε αυτό… Έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά όλο το χρόνο, η ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος που μας έχει αγκαλιάσει. Αξίζει σε όλους! Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι προπονητής στην ομάδα της Αναγέννησης και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια και τα επόμενα χρόνια γιατί βλέπουμε ότι ο αθλητισμός έχει λίγο κορεστεί, χρειάζεται ομάδες από την επαρχία να κάνουν τέτοιες προσπάθειες για να ανέβει το μπάσκετ όσο πιο ψηλά γίνεται», τόνισε στη «Ν.Κ.» μετά τη σπουδαία επιτυχία ο τεχνικός της Αναγέννησης Μύρων Παπαδάκης ενώ ο Μιχάλης Σπυδάκης, εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου, δήλωσε εν μέσω εναγκαλισμών και πανηγυρισμών: «Είναι κάτι μοναδικό αυτό που ζούμε. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που άξιζε που είναι στον τελικό. Είμασταν από την αρχή πρώτοι και πήραμε το πρωτάθλημα, κάτι που μας άξιζε. Καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Β΄Εθνική».

«Σε αυτόν τον κόσμο ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από τους σεισμούς, τις πλημύρες… Σε ένα Δήμο που είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και 17 μήνες, αυτές οι χαρές έχουν πενταπλάσια σημασία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και σε αυτό τον υπέροχο κόσμο…», είπε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Δείτε το βίντεο της Κρήτη TV από το ιστορικό παιχνίδι με την Ηλιούπολη:

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 23 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Tην προτελευταία αγωνιστική ο Αλμυρός εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ' Εθνική (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics