Breaking News
19 Μαΐου 2023

α ξημερώματα της Πέμπτης αρκετή συννεφιά θα υπάρχει σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νοτιοανατολική Χαλκιδική.

Κάποιες διάσπαρτες βροχές θα σημειωθούν στα παράκτια σε Λήμνο, Σποράδες και Λέσβο όπου ίσως έχουμε και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα κάποια λίγα σύννεφα θα υπάρχουν κάποιες αραιές συννεφιές στα βόρεια αλλά θα κυριαρχήσει ο ήλιος.

Από το μεσημέρι όμως το σκηνικό αλλάζει. Σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη επιμένει η συννεφιά αλλά θα έχουμε και ανοίγματα του καιρού. Στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα οι περισσότερες μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως στη κεντρική Μακεδονία. Στα υπόλοιπα κεντρικά μέχρι και τη βόρεια Στερεά τα σύννεφα θα πυκνώσουν και θα έχουμε διάσπαρτες καταιγίδες κυρίως στα ημιορεινά και ορεινά. Ηλιοφάνεια παραμένει στα νότια.

Το βράδυ τα φαινόμενα σταματούν ή εξασθενούν με κάποιες καταιγίδες να εκδηλώνονται σε νότια Θεσσαλία και ανατολική Στερεά.

Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις στο βόρειο Αιγαίο στα 3 με 5 μποφόρ. Δυτικοί θα είναι στην υπόλοιπη χώρα στα 2 με 4 μποφόρ στο Ιόνιο και στα 5 με 6 στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα ανέβει μέχρι και τους 26 σε ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο. Στους 24 θα φτάσει στην κεντρική Μακεδονία και την Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα βρίσκεται στους 21 με 23 βαθμούς.

Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους από την ΕΜΥ
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα οπότε και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη και βαθμιαία στην κεντρική και δυτική Μακεδονία όπου πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία και τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμοί Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμοί Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη.
Ανεμοι: Δυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές και βαθμιαία βελτίωση. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ και από το μεσημέρι στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως το μεσημέρι -απόγευμα οπότε και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
sportime.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Τεράστια κινητοποίηση στην ΕΠΣΗ για τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη

 

 

 

 

Σήμερα 18 Μαΐου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics