Breaking News
03 Ιουνίου 2023

Στην Ισπανία ο Παπαμιχαήλ, στη Νορβηγία ο Φραντζεσκάκης
Δανάη Τριανταφυλλίδου


Στην Ισπανία ο Παπαμιχαήλ, στη Νορβηγία ο Φραντζεσκάκης
Έτοιμοι για νέες προκλήσεις οι Χρήστος Φραντζεσκάκης και Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ βρίσκονται ήδη εκτός συνόρων και το Σάββατο (3/7) θα δώσουν έναν ακόμη αγώνα στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Έχοντας κλείσει θέση για τη διοργάνωση της Βουδαπέστης στα 35χλμ. βάδην, καθώς παρήλθε η ημερομηνία επίτευξης ορίων και ranking που είχε ορίσει η WA, ο Παπαμιχαήλ ρίχνει την προσοχή του στα 20χλμ. βάδην με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Ο έμπειρος αθλητής θα αγωνιστεί στο μίτινγκ βάδην της Λα Κορούνια, λίγες μόλις εβδομάδες από την καλή του παρουσία στη διοργάνωση του Πόντεμπράντι όπου είχε πετύχει 1.24.52.

Στο Μπέργκεν της Νορβηγίας θα αγωνιστεί ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που μέσα από τους αγώνες επιδιώκει να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό και την επιστροφή στις μεγάλες επιδόσεις.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη έχει φετινό ρεκόρ 74,34 μ. από το μίτινγκ της Λεμεσού.

stivostime.gr

αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η Εθνική Νέων Ανδρών παίρνει τη δική της σειρά στο παρκέ

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 02/06

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics