Breaking News
07 Ιουνίου 2023

Ροβανπέρα: Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στην Σαρδηνία

 

Αν δεν μπορούσε να κερδίσει το Ράλλυ Σαρδηνίας, η επέκταση του πλεονεκτήματός του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ήταν το επόμενο καλύτερο πράγμα για τον Κάλε Ροβανπέρα.

Ροβανπέρα: Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στην Σαρδηνία
Ο Κάλε Ροβανπέρα της Toyota πρόσθεσε οκτώ βαθμούς στο προβάδισμά του στο πρωτάθλημα στον έκτο γύρο - τώρα πηγαίνει στο Ράλλυ Σαφάρι της Κένυας αργότερα αυτό το μήνα με προβάδισμα 25 βαθμών έναντι του Τιερί Νεβίλ, του νικητή στο ιταλικό νησί.

«Το σχέδιο όταν ήρθαμε στην Ιταλία ήταν να είμαστε γρήγοροι όπου μπορούσαμε να είμαστε γρήγοροι», δήλωσε. «Τρέχοντας πρώτος στο δρόμο, δεν περίμενα και πολλά - οπότε κατά κάποιο τρόπο ήμουν αρκετά έκπληκτος που βρέθηκα στο βάθρο.

Για μένα, αυτό το ράλι είναι αρκετά αργό, αρκετά τεχνικό και στριφτό με όχι και τόσο γρήγορα τμήματα - αυτός δεν είναι πραγματικά ο τρόπος για τους Φινλανδούς! Τελικά ο καιρός μας βοήθησε λίγο, αλλά εξακολουθήσαμε να χάνουμε αρκετά στην πρώτη διαδρομή της μεγάλης διαδρομής την Παρασκευή».
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics