Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Με τη Σελήνη σήμερα στο αντίθετο ζώδιο σου μπορεί να μην είσαι στα καλύτερα σου, αλλά η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σου τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή. Η ανάγκη σου για τους άλλους είναι ζωντανή και σήμερα παρακινεί. Μην αφήνεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου να οδηγήσουν τη συμπεριφορά σου αργότερα σήμερα, καθώς η καριέρα ή οι ανησυχίες για τις ευθύνες σου μπορεί μερικές φορές να μπλοκάρουν την ενέργεια σου. Οι σημερινές διελεύσεις είναι επίσης ισχυρές για να βιώσεις τη δέσμευση ή την υποστήριξη από την οικογένεια ή που σχετίζονται με τη ζωή στο σπίτι.

Ταύρος

Με τη σημερινή Σελήνη είσαι πιο διατεθειμένη να αναζητήσεις ισορροπία στις καθημερινές σου συνήθειες ή τη δουλειά σου. Γρήγορα μηδενίζεις λεπτομέρειες, κάτι που μπορεί να εξυπηρετήσει ένα εξαιρετικό σκοπό. Εάν τα συστήματα ή οι δομές στη ζωή σου χρειάζονται κάποιες αλλαγές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τους δώσεις προσοχή. Αν και δεν είναι η ώρα για σκέψη μεγάλων εικόνων ή πρωτοποριακή δημιουργικότητα, είσαι σε καλή θέση για πρακτική εφαρμογή. Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν επίσης την πρόοδο σε ειδικά έργα και με μεγαλύτερη σημασία, νιώθεις ακόμα πιο αφοσιωμένη.


Δίδυμοι

Η Σελήνη στον εκφραστικό σου τομέα του ρομαντισμού και της διασκέδασης όλη τη μέρα σε ενθαρρύνει να μοιραστείς. Αυτή η διέλευση ενισχύει τη διάθεση σου και με αυτόν τον τρόπο να προετοιμαστείς να αντιμετωπίσεις πληγωμένα συναισθήματα. Ακόμα και με την εστίαση στην ευχαρίστηση και την αυτοέκφραση, η αξιοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων μπορεί να αποτελέσει κίνητρο ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Μια πιο ρεαλιστική άποψη των δυνατοτήτων ή των πόρων σου μπορεί να είναι διαφωτιστική, βοηθώντας τη λήψη αποφάσεων. Η προθυμία να εργαστείς γι’ αυτό που θέλεις επηρεάζει θετικά το προσωπικό σου εισόδημα, την εργασία ή την υγεία σου.

Καρκίνος

Η συγκέντρωση στη δημιουργία περισσότερης αρμονίας στο σπίτι μπορεί σήμερα να είναι ικανοποιητική, είτε αναζητώντας ισορροπία στις αλληλεπιδράσεις σου με στενά αγαπημένα πρόσωπα, είτε εξισορροπώντας το περιβάλλον του σπιτιού σου. Είναι πιθανό κάποιος να είναι παθητικά – επιθετικός ή να βγουν εντάσεις. Ευτυχώς είναι πιο εύκολο απ’ ότι συνήθως να προσεγγίσεις τον κόσμο σου με μέτριο τρόπο, κάτι που βοηθάει να διατηρήσεις τα πράγματα όμορφα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου, δείχνοντας την ανάγκη να επικεντρωθείς σε ότι είναι οικείο.

Λέων

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να μοιραστείς ιδέες, να επικοινωνήσεις και να συνδεθείς, να ακολουθήσεις την περιέργεια σου. θέλεις να διακλαδωθείς και φαίνεσαι πιο ευτυχισμένη σήμερα με λίγη ποικιλία. Μια μονότονη ρουτίνα δε σου ταιριάζει καθόλου αυτή τη στιγμή. Αν και το εύρος της προσοχής σου μπορεί να είναι λίγο περιορισμένο, μπορείς να απολαύσεις επιπλέον ψυχική διέγερση. Ευτυχώς μπορείς επίσης να νιώσεις μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού στον συναισθηματικό ή οικιακό κόσμο σου. Ο σχεδιασμός και η στρατηγική για μακροπρόθεσμη επιτυχία ή εγχειρήματα μπορούν τώρα να ευδοκιμήσουν.

Παρθένος

Ενώ η μέρα μπορεί να είναι φρέσκια, είσαι ικανοποιημένη με το να χαλαρώνεις και να αναπνέεις αυτή την ενέργεια, με τη διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα. Γήινες, πρακτικές και προσγειωμένες δραστηριότητες που επικεντρώνονται στο ενδιαφέρον σου, σε ανταμείβουν τώρα περισσότερο συναισθηματικά. Διασκέδασε μεγάλες φιλοδοξίες αλλά μόνο εάν έχεις πραγματικά χώρο στη ζωή σου για περισσότερα. Υπάρχει επίσης καλή ενέργεια μαζί σου για μια αίσθηση σκοπού και περισσότερη αφοσίωση σε φιλίες ή ειδικά έργα. Είσαι στην ευχάριστη θέση να δέχεσαι τη δουλειά που απαιτείται για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Ζυγός

Ο τόνος είναι συναισθηματικός σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σου. Μπορεί να υπάρχει έντονη επιθυμία να αναλάβεις δράση, αν και το να γνωρίζεις που να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια μπορεί να είναι δύσκολο. Ενώ η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να αγκαλιάσεις τον αυθορμητισμό μπορεί να σε ωφελήσει να σχεδιάσεις και να σκεφτείς τα πράγματα καλά. Λάμπεις περισσότερο μέσα από την αφοσίωση σου σε μια επιδίωξη. Υπάρχει τεράστια ενέργεια μαζί σου για να αισθάνεσαι μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού και τα δευτερεύοντα πράγματα δε σε απασχολούν.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και έχεις την τάση να είσαι κάπως κλειστή συναισθηματικά. Ωστόσο αποκτάς δύναμη από την αίσθηση της αποστολής ή της σύνδεσης. Έργα ή εργασίες που έχουν ιδιαίτερη σημασία μπορεί να βρίσκονται στη ρίζα αυτού ή έχεις την αίσθηση ότι εργάζεσαι προς κάτι ουσιαστικό και ικανοποιητικό. Θα μπορούσες να είσαι ενθουσιασμένη με το να μαθαίνεις ή να βιώνεις νέα πράγματα, καθώς εργάζεσαι προς την επίτευξη των στόχων σου. Ιδανικά μπορείς να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, καθώς δεν έχεις καμιά διάθεση για ανταγωνιστικές ή απαιτητικές καταστάσεις.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στον ηλιακό 11ο οίκο σου, τώρα είναι η ώρα να γίνεις ομαδικός παίχτης και να αναγνωρίσεις και να εκτιμήσεις την αξία της ομάδας. Ακόμα και με κάποιες υποκείμενες εντάσεις και παιχνίδια δύναμης, σου είναι εύκολο να παραμείνεις θετική και να το ξεπεράσεις αυτό. Τα αμφιταλαντευόμενα συναισθήματα αυτή τη στιγμή πιθανότατα προέρχονται από βαθιά ριζωμένους φόβους αλλαγής που θα μπορούσαν να διαταράξουν το αίσθημα ασφάλειας, αλλά για να συμβεί ανάπτυξη, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτά τα ζητήματα. Ευτυχώς είσαι σε καλή θέση για να αναβαθμίσεις μια ενασχόληση με ιδιαίτερη εστίαση, προγραμματισμό προσοχή και στρατηγική.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη μέρα, είναι μια εξαιρετική στιγμή να αξιολογήσεις τις προτεραιότητες σου και να φροντίσεις κάποια από τα καθήκοντα ή τις υποχρεώσεις σου. Σίγουρα οι άλλοι έχουν μεγαλύτερη επίγνωση για σένα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το καλύτερο δυνατό και να απαντήσεις στον εαυτό σου. Με αυτόν τον τρόπο ανακτάς τη δύναμη ή τον έλεγχο. Ιδιαίτερη προσοχή στις πρακτικές σου υποθέσεις έχει νόημα τώρα, κάτι που είναι σημαντικό και ενδυναμωτικό. Επίσης σήμερα μια ειδική δέσμευση ή αφοσίωση σε ένα άτομο ή έναν σκοπό σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα για τον εαυτό σου και το μέλλον σου.

Υδροχόος

Σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις τη ζωή χωρίς να ανησυχείς για τα στοιχεία σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 9ο οίκο σου όλη τη μέρα. Αναζητάς ένα έντονο αίσθημα δικαιοσύνης, να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους ως αληθινά ίσους στις αλληλεπιδράσεις σου. Η δημιουργία σχεδίων ή η οργάνωση μπορεί να είναι επιτυχής και οι στρατηγικές είναι ιδιαίτερα ισχυρές τώρα. Είσαι επίσης ιδιαίτερα σοφή σχετικά με το ποιες στάσεις και έργα πρέπει να παραμεριστούν για να προχωρήσεις με όσο το δυνατόν λιγότερες συναισθηματικές αποσκευές.

Ιχθύες

Θέλεις να βρεις μια ισορροπία όταν ασχολείσαι με τις βαθύτερες εσοχές της προσωπικότητας σου και αυτό το χαρακτηριστικό σου είναι ιδιαίτερα έντονο σήμερα. Σκέψου να αφιερώσεις χρόνο νιώθοντας και βιώνοντας τα βαθύτερα συναισθήματα σου, αντί να προσπαθείς απλώς να τα διευθετήσεις. Δεν είναι τόσο τακτοποιημένο, αλλά σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά σε παρακινεί και σε συγκινεί. Αν και έχεις την τάση να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου σήμερα, είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς διανοητικά με κάποιον.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 17/09/2023

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 17/09/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics