Breaking News
18 Νοεμβρίου 2023

Λυσάνδρου - ΟΦΗ: Συζήτηση με Νταμπράουσκας για ανανέωση



Μιλώντας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ο Μηνάς Λυσάνδρου αναφέρθηκε σε μία σειρά από σημαντικά θέματα, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει μία συσπείρωση και πίστη του κόσμου στην ομάδα.

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, μίλησε για πολλά και σημαντικά θέματα. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, ενώ αναφέρθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στο θέμα των ανανεώσεων. Ο κ. Λυσάνδρου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γηπεδικό.

 Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Μηνά Λυσάνδρου:

×
Για την στήριξη στον Βάλντας Νταμπράουσκας: «Είναι αυτονόητο να το λέμε αλλά υπάρχει πλήρης στήριξη σε Νταμπράουσκας».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Έχει ξεκινήσει η προεργασία για την μεταγραφική περίοδο και η δουλειά έχει να κάνει με την αξιολόγηση της κατάστασης όπως προκύπτει στην πορεία. Είναι σε ώριμο επίπεδο γιατί είμαστε σε μια συνεχή επικοινωνία καθώς σε κάθε μεταγραφική περίοδο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταμπράουσκας: «Έχουμε κάνει ήδη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η πρώτη συζήτηση έχει εκφραστεί υπάρχει άριστο κλίμα και σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Ο κόουτς δεν είναι αρνητικός».

Για τις επεκτάσεις συμβολαίων: «Έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία των διαπραγματεύσεων για τις επεκτάσεις. Έχουμε την εμπειρία χειρισμών αυτών των καταστάσεων. Η διακοπή του Νοεμβρίου ήταν ένα ορόσημο για να κινηθεί η διαδικασία των συζητήσεων. Γενικά είμαστε σε έναν δρόμο που δεν το αφήνουμε στην τύχη του αλλά ούτε μας πιάνει πανικός. Ο ΟΦΗ και η κάθε ομάδα, μπορεί να κρατήσει όποιον θέλει να κρατήσει. Το ότι έχουμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο να κρατάμε αυτούς που θέλουμε ίσως έχει να κάνει με την θέση ρεαλιστικών στόχων. Γενικώς δεν έχουν χαθεί πολλοί μεταγραφικοί στόχοι».

Για το αν ο ΟΦΗ περνάει αγωνιστική κρίση: «Το ποιοι είμαστε φαίνεται από το πως αντιμετωπίζουμε αυτές τις κρίσεις. Σίγουρα χρειάζεται συσπείρωση, δουλεύουμε καθημερινά για να διατηρείται η ισορροπία και η ομάδα να προοδεύει. Δεν είμαστε ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Ξέρω ότι υπάρχει καλό κλήμα στην ομάδα, αλλά όλοι είναι προβληματισμένοι για την εικόνα. Επαναλαμβάνω πως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να είμαστε συσπειρωμένοι κοιτάζοντας το ίδιο στόχο».

Για το γήπεδο: «Είναι κάτι που απασχολεί την ΠΑΕ καθημερινά, έχουν γίνει ήδη ενέργειες που θα πάρουν λίγο χρόνο ακόμα ώστε να γίνουν ανακοινώσιμες. Δεν είμαστε η διοίκηση που περιμένουμε να έρθει να μας βρει η λύση αλλά την ψάχνουμε να την βρούμε μόνοι μας. το γηπεδικό είναι θεμελιώδες είναι κάτι που το έχουμε στην στόχευση μας και μας απασχολεί καθημερινά».

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 17/11/2023

 

 

 

 

 

Με ένα σούπερ τελευταίο 10λεπτο, ο Παναθηναϊκός πήρε την τρίτη διαδοχική του νίκη στην Euroleague

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics