Breaking News
05 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου όπου θα παραμείνει έως τις 13/2. Επειδή ο Άρης είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου αυτή η φιλόδοξη επιρροή είναι ισχυρή. Είναι καιρός να αναλάβεις τη καριέρα, την πορεία της ζωής ή την κατεύθυνση της ζωής σου. Τις τελευταίες εβδομάδες έχεις επικεντρωθεί στο να κάνεις τη ζωή σου πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα, αλλά σταδιακά η προσοχή σου στρέφεται στη φροντίδα των επιχειρήσεων, την απόδοση και τη διαχείριση των ευθυνών σου. Αυτή τη στιγμή έχεις κίνητρο και προτιμάς να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου.

Ταύρος

Ο Άρης κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου σήμερα, ενισχύοντας τα επίπεδα ενέργειας και κινήτρων σου μέχρι τις 13/2. Στρίβεις στη γωνία με αυτοπεποίθηση και θάρρος. Είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη και ενεργητική τώρα καθώς είσαι σε συγχρονισμό με τη φυσική και ενεργειακή έκφραση. Υπάρχει μια πιο γενναία ιδιότητα σε σένα που προσελκύει περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σου. Έρχεται μετά από μια ενδοσκοπική τάση, έτσι ώστε η προθυμία σου να βιώσεις τη ζωή χωρίς να ανησυχείς πολύ για το γιατί, που και τι μπορεί να είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική.


Δίδυμοι

Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13/2. Αυτή η μετατόπιση απελευθερώνει την άμεση πίεση στο ζώδιο σου και σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που σχετίζονται με το μοίρασμα και τη δυναμική εξουσίας στις σχέσεις. Αυτή η διέλευση ζωντανεύει και ενεργοποιεί τον ιδιωτικό κόσμο σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορείς να βάλεις σημαντική ενέργεια στις σχέσεις σου ή και στην αυτοκατανόηση σου. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να κάνεις εσωτερικές αλλαγές τώρα οι οποίες μπορεί να προκύψουν από εξωτερικές συγκρούσεις.

Καρκίνος

Ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα. Αυτή η επιρροή ζωντανεύει τις σχέσεις σου με τους άλλους, ενίοτε διεγείροντας συγκρούσεις, αλλά και δημιουργώντας ενθουσιασμό, πάθος και δραστηριότητα. Είναι πιθανό να βιαστείς για μια νέα σχέση ή συνεργασία ή μια υπάρχουσα σχέση είναι πιο ζωντανή και προσανατολισμένη στη δράση. Αντίθετα, κάποιος είναι αναπόσπαστο μέρος για να υποκινήσει την επιθυμία σου για δράση. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα άφοβα, ακόμα κι εκείνα τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Λέων

Ο Άρης μετακομίζει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει έως τις 13/2. Αυτή η διέλευση μπορεί να σου ανεβάσει στροφές, ενισχύοντας την ενέργεια και τα κίνητρα σου για να συνεχίσεις τη δουλειά, τις ρουτίνες και τις επιδιώξεις υγείας σου. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ανυπομονησία κατά καιρούς, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλύτερα να ρυθμίσεις το δικό σου ρυθμό όταν αυτό είναι εφικτό. Θα σπεύσεις να κάνεις διάφορα έργα, εργασίες και καθημερινές ρουτίνες με τη ζωή να γίνεται λίγο πιο ταραχώδης. Το να είσαι πιο προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια, δομημένη και πειθαρχημένη θα σε ωφελήσει πολύ.

Παρθένος

Ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα του παιχνιδιού, της ψυχαγωγίας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας σου σήμερα και θα παραμείνει εδώ έως τις 13/2. Φέρνει ένα ανταγωνιστικό πνεύμα στις δημιουργικές σου αναζητήσεις, τις σχέσεις και τον ελεύθερο χρόνο σου. Είσαι πιο ενθουσιώδης και πιο σίγουρη για τους στόχους σου. Μπορεί να κάνεις μια πιο δημιουργική στροφή στη δουλειά και τα έργα σου, αλλά θα μπορούσες να βρεις βαρετή δουλειά που είναι πολύ πιο δύσκολη. Είναι καιρός να ρίξεις περισσότερη ενέργεια και πρωτοβουλία για να επιδιώξεις ενεργά μια ανταποδοτική ερωτική ζωή, κοινωνική διασκέδαση ή χόμπι και ευχαρίστηση γενικότερα.

Ζυγός

Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα και θα φέρει περισσότερη ενέργεια και πρωτοβουλία σε έργα που σχετίζονται με το σπίτι ή οικογενειακές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της παραμονής του εδώ. Μπορεί να είναι μια περίοδος αυτοπροστασίας, αλλά και μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να υπερασπίζεσαι ή φροντίζοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι ανακαινίσεις σπιτιού βρίσκονται στο επίκεντρο σε ορισμένες περιπτώσεις και οι οικογενειακές δραστηριότητες ή η αυξημένη δραστηριότητα μέσα και γύρω από το σπίτι. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη μέρα και είναι μια στιγμή για να μάθεις για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου οι οποίες γίνονται τώρα πιο ξεκάθαρες.

Σκορπιός

Ο Άρης εισέρχεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου και θα συνεχίσει να διέρχεται σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σου μέχρι τις 13/2. Αυτή μπορεί να είναι μια πολυάσχολη, επικοινωνιακή στιγμή για εσένα. Το κίνητρο για να μάθεις, να συνδέεσαι και να επιδιώκεις τα νοητικά σου ενδιαφέροντα είναι ισχυρό τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο η ανυπομονησία μπορεί τώρα να είναι ένα πρόβλημα, εάν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δεν κρατούν ή δεν ακολουθούν το γρήγορο ρυθμό σου. Ο Άρης βοηθά για να επιταχύνεις την καθημερινότητα σου με διάφορους τρόπους. Με τη συναισθηματική σημερινή Σελήνη είσαι πιο διαθετημένη να αποσυρθείς από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Τοξότης

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου και μπαίνει σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13/2. Αυτή η επιρροή διεγείρει την επιθυμία σου να βελτιώσεις την τύχη στη ζωή σου. Ο φλογερός Άρης έχει απασχολήσει το ζώδιο σου από τις 24/11, κάτι που έφερε σημαντική ενέργεια και ορμή στη ζωή σου, αλλά και κάποια ανυπομονησία και πίεση. Με τον Άρη τώρα στον τομέα των οικονομικών και αξιών σου, η επιθυμία να φέρεις περισσότερη αφθονία στη ζωή σου τείνει να κυριαρχεί. Μπορεί να νιώθεις όλο και περισσότερο κίνητρο για να κερδίσεις χρήματα, αλλά είσαι επίσης ικανή να κάνεις παρορμητικές αγορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αιγόκερως

Αυτές οι επιρροές σου θυμίζουν τις προτεραιότητες σου. Θέτεις στόχους και παρακολουθείς τις πρακτικές σου υποθέσεις, κάτι που σου δίνει δύναμη. Ο Άρης μετακομίζει στο ζώδιο σου σήμερα μετά από αρκετές βδομάδες που σαρώνεις τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ανακατεύεις κάθε είδους θαμμένης ύλης. Αυτή η διέλευση που διαρκεί μέχρι τις 13/2, ξεσηκώνει την πιο δυναμική πλευρά σου. Είσαι απίστευτα παθιασμένη, επιθυμητή και ενθουσιώδης. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από τα συνηθισμένα αν εστιάσεις την ενέργεια σου.

Υδροχόος

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο σήμερα μπαίνοντας στον ηλιακό 12ο οίκο σου όπου θα διέρχεται μέχρι τις 13/2. Τις επόμενες εβδομάδες θα επαναξιολογήσεις ή θα αναδιοργανώσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου, ίσως αμφισβητήσεις κάποια πράγματα πριν αποκτήσεις σαφήνεια. Κάποιες από εσάς θα χρειαστείτε περισσότερη ξεκούραση από το συνηθισμένο και περισσότερο χρόνο για να λάβετε αποφάσεις. Τα επίπεδα ενέργειας σου μπορεί να είναι χαμηλά ή μπορεί να κυμαίνονται κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η στιγμή για να επαναφορτίσεις τα αποθέματα ενέργειας σου.

Ιχθύες

Αν και έχεις την τάση να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου σήμερα, είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με κάποιον ψυχικά. Μπορεί να προκύψει ένα δίκαιο και ισορροπημένο πάρε – δώσε που σε κάνουν και τα δυο να νιώθεις πιο δυνατή. Ο Άρης εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 13/2. Αυτή η διέλευση ανεβάζει διακριτικά τις ελπίδες σου και διεγείρει την ανάγκη σου να δικτυωθείς, να εργαστείς σε μια ομάδα ή να συνεργαστείς. Είσαι ιδιαίτερα καλή στη δομή και την οργάνωση έργων και ομάδων κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics