Breaking News
27 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Οι σημερινές ενέργειες φαίνεται να οδηγούν σε λανθασμένη κρίση, αλλά είναι καλές για να ενεργοποιήσουν το μυαλό και τις σκέψεις σου. Λάβε υπόψη σου ότι οι εξωπραγματικές προσδοκίες δεν βγαίνουν σε καλό. Με λίγη αυτογνωσία μπορεί να ανακαλύψεις τομείς της ζωής σου που χρειάζονται αναβάθμιση ή ιδιαίτερη προσοχή. Η σχέση με τον σύντροφο σου είναι γεμάτη από πάθος και ρομαντισμό. Εάν είσαι μόνο, μια νέα γνωριμία προβλέπεται να σε συναρπάσει.

Ταύρος

Σήμερα αναζητάς ησυχία ή νόημα αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Λάβε υπόψη σου πως οι άλλοι μπορεί να μη βλέπουν καθαρά ή να παρεξηγήσουν τις ενέργειες ή τις συμπάθειες σου, τουλάχιστον προσωρινά. Άνοιξε το μυαλό σου σε νέες εμπειρίες και δυνατότητες, αλλά μην το παρακάνεις. Ο χρόνος και οι στιγμές που περνάς με τον σύντροφο σου είναι πολύτιμες. Εσύ που είσαι μόνος, μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου κάτι αρχίζει να εξελίσσεται και να σου αρέσει.


Δίδυμοι

Τα λάθη που πιθανότατα γίνονται τώρα οφείλονται σε υπερβολικές προσδοκίες και έλλειψη προνοητικότητας, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατηθείς προσγειωμένος. Επίσης οι υποσχέσεις που δίνονται τώρα δεν είναι εύκολο να τηρηθούν. Οι τρέχουσες ενέργειες ενδέχεται να σε απομακρύνουν προσωρινά από τις προτεραιότητες σου ή μπορεί να επηρεάσουν τη συγκέντρωση σου. Η τύχη είναι μαζί σου σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει μια τάση να δίνονται υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν ή δηλώσεις που οι άλλοι παρερμηνεύουν ή υπερεκτιμούν. Με τις σημερινές διελεύσεις που διεγείρουν την υπέρβαση, ίσως είναι καλύτερο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τα συνήθη όρια σου. Στα εργασιακά φαίνεται να είσαι διχασμένος σε σχέση με την ένταση που αναζητάς από τις δραστηριότητες ή τις αλληλεπιδράσεις σου. Ανταπέδωσε την αφοσίωση του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνος, κάτι από το παρελθόν ανακατεύεται και ίσως επιδιώξεις μια επανασύνδεση.

Λέων

Πρόσεξε τις λεπτομέρειες που αγνοείς, με την ενέργεια του Δία να είναι εξέχουσα και προκλητική. Μια ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει στην αναζήτηση νέων απολαύσεων ή σε κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις. Ταυτόχρονα βέβαια, δε θα πρέπει να παρασυρθείς από τις υπερβολικές προσδοκίες σου. Ότι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό μπορεί να αξιολογηθούν καλύτερα αν κάνεις υπομονή. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον είτε είσαι μόνος, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Παρθένος

Μπορεί να σου φαίνεται δελεαστικό να αναλάβεις πιο πολλά έργα, ευθύνες ή καθήκοντα απ’ όσα μπορείς στην πραγματικότητα να διαχειριστείς σήμερα. Η ενέργεια του Δία είναι ισχυρή αλλά προκλητική, υποδεικνύοντας πιθανές λανθασμένες κρίσεις. Ως εκ τούτου η λήψη σημαντικών αποφάσεων ή υποσχέσεων θα πρέπει να αποφευχθεί. Έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο σου κι αυτό σου εξασφαλίζει γαλήνη και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνος, ένα άτομο από το παρελθόν φαίνεται να σε επανέρχεται.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις είναι εύκολο να σε οδηγήσουν σε βιαστικά συμπεράσματα ή να βρεθείς σε καταστάσεις χωρίς αρκετή σκέψη. Πρόσεξε την παρορμητικότητα στην επικοινωνία, τα χρήματα και τον έρωτα. Αγαπησιάρικες και τρυφερές είναι οι στιγμές με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, κάτι ευχάριστο προμηνύεται για τη συναισθηματική σου ζωή το επόμενο διάστημα.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά ένα μέρος της ημέρας στον πνευματικό σου τομέα βοηθώντας σε να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας. Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να προχωρήσεις και να απολαύσεις κάτι νέο και διαφορετικό, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να μείνεις προσγειωμένος και να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου. Παρασκηνιακές καταστάσεις στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή σε ελκύουν επικίνδυνα.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις υποδηλώνουν έντονο ενθουσιασμό αλλά δεν έχουν πειθαρχία ή πρακτικότητα. Είναι σοφό να συγκρατήσεις τα πόδια σου στη γη. Μην πιέζεις καταστάσεις και μην ξεκινάς πράγματα γρήγορα, χωρίς σκέψη. Μια καλή διάθεση ή υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε δεσμεύσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Οι στιγμές με τον σύντροφο σου κυλούν ήρεμα και αναζωογονητικά για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος, μια μέχρι χθες φιλική σχέση πιθανόν να αλλάξει μορφή.

Αιγόκερως

Υπάρχει κάποια τάση να υπερβάλλεις σήμερα. Οι στόχοι σου στα εργασιακά επιτυγχάνονται, όμως χρειάζονται υπομονή. Προς το παρόν απέφυγε τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις. Η σχέση με τον σύντροφο σου, σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία σου κινεί το ενδιαφέρον απρόσμενα και ξαφνικά.

Υδροχόος

Υπάρχει μια τάση σήμερα να μιλάς πολύ και γρήγορα κι αυτό να προκαλέσει μικρά προβλήματα. Απέφυγε τις υπερβολές στα εργασιακά, στα λόγια και τις πράξεις. Η επικοινωνία με τον σύντροφο σου είναι εποικοδομητική. Εσύ που είσαι μόνος, φλερτ, κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Ιχθύες

Σήμερα είναι προτιμότερο να προσέχεις τις βιαστικές κινήσεις ή τα λόγια. Έχεις πολλά πράγματα να διαχειριστείς και σου μένει ελάχιστος χρόνος για συγκέντρωση, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να αποφύγεις την υπέρβαση και τα γρήγορα συμπεράσματα. Διοχέτευσε σωστά το πάθος στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, η αυξημένη γοητεία σου είναι το ισχυρό σου όπλο.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι Μιχαΐλοβιτς και Μάκινεν συμφώνησαν με τη διοίκηση του ΟΦΗ για την παραμονή τους στο Ηράκλειο

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics