Breaking News
24 Μαΐου 2021

Στο Ηράκλειο έφτασε το πρωί της Δευτέρας ο 24χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

 

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Έως την Τρίτη (25/5) το αργότερο ο ΟΦΗ θα έχει ανακοινώσει την απόκτησή του.

«’Ηταν πολύ εύκολο να πω το ναι από τη στιγμή που μου φέρθηκαν σοβαρά και είναι άνθρωποι του χώρου, δεν ήθελε πολύ σκέψη. Η δουλειά μου είναι η ομάδα να μην δέχεται γκολ και να βγούμε Ευρώπη με τον ΟΦΗ». τόνισε λίγο μετά την άφιξη του

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Πασαλίδης δεν είχε πολλές συμμετοχες στον Αστέρα Τρίπολης σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν βασικός. Αγωνίστηκε συνολικά σε 13 ματς (δεν ήταν βασικός σε όλα) στη Super League 1 και σε δύο στο Κύπελλο Ελλάδας.


Διάψευση για Νίνη

Στο μεταξύ διαψεύδεται από τον ΟΦΗ το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη.

Στην Κρητική ομάδα τόνιζαν πως εφόσον η ομάδα ενδιαφερθεί για παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο πρώτα θα το εκφράσει στην ομάδα του και εν συνεχεία στον ίδιο τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρώτη ήττα για τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η οποία έχασε 3-2

Πανευτυχής ο Φερστάπεν με τη νίκη στο Μονακό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics