Breaking News
01 Αυγούστου 2021

Οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια μετά την άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ από την Ολλανδία. Τι είπε ο Νίκος Κοροβέσης.


Η αποστολή του ΟΦΗ έχει επιστρέψει από την Ολλανδία μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας και ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου στο αεροδρόμιο:

 «Ποτέ δεν σταματά η βελτίωση, πάντα προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Τώρα εδώ θα είναι διαφορετικά, θα εστιάσουμε την προπόνησή μας σαν να παίζουμε με μία ομάδα, θα γίνει διαφορετικά. Θα εστιάσουμε σε τακτικά κομμάτια, πιο πολύ στο πως θα μονταριστεί η ομάδα. Το μεταγραφικό κομμάτι το χειρίζονται άλλοι, γνωρίζουν οι άνθρωποι τι κάνουν κι εμείς περιμένουμε».

Ο Νίκος Κοροβέσης ανέφερε:

«Η προετοιμασία είναι πάντα δύσκολη, κυρίως όταν βρίσκεσαι 21 ημέρες στο εξωτερικό. Παίξαμε φιλικά με δυνατές ομάδες που ήταν πολύ χρήσιμα και δεν κοιτούσαμε τόσο το αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάζουμε τα άλλα φιλικά, που θα είναι σαν πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα. Κρατάμε τα δυνατά φιλικά και τις προπονήσεις που κάναμε στην Ολλανδία.


Θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται σε όλα βελτίωση. Η ομάδα έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Έχουν έρθει νέοι παίκτες και θέλουν χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν. Θα δουλέψουμε σε άμυνα και επίθεση για να βρούμε τα πατήματά μας».
sdna.gr
Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics