Breaking News
07 Ιανουαρίου 2022

Με τους Απόστολο Γιάννου και Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης (7/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή (8/1) εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

 

Ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή, ενώ ο Βασίλης Σηφάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στην προπόνηση της ομάδας της Κρήτης δεν συμμετείχαν οι Ουές και Διαμαντής αλλά και ο Επασί, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με Εθνική Καμερούν.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στατικές φάσεις. Η αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.
Onsports.gr

Διαβάστε Επίσης

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/01)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics