Breaking News
18 Ιανουαρίου 2023

ΟΦΗ: Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Αστέρα ΤρίποληςΟΦΗ: Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Αστέρα Τρίπολης



ΟΦΗ: Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Με διπλή προπόνηση την Τρίτη (17/01) συνεχίστηκε για τον ΟΦΗ η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.Ο ΟΦΗ έχει αφήσει πίσω την ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και ρίχνει όλο το βάρος στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (21/01, στις 17:00).
Ο Νίκος Μαρινάκης έβγαλε μεγάλο μέρος του πρόγραμματος ενώ εκτός παρέμεινε ο Καμαόυ αλλά και ο Διαμαντής που έκανε αποφόρτιση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε σήμερα (17/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (21/1).



Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.


Στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Νίκος Μαρινάκης, ο Απόστολος Διαμαντής έκανε αποφόρτιση, με τον Bruce Kamau να συνεχίζει θεραπεία.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη (18/1), στις 10:30 το πρωί».

gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 18 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στις 20:30 στην Τούμπα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics