Breaking News
03 Μαρτίου 2023

Ο γκολκίπερ Στίβενς που συνεχίζει ως δανεικός από τον ΟΦΗ στην Ντεν Χάαγκ είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του με ταχύτητα που υπολογίστηκε στα 170 χιλιόμετρα την ώρα.


Την ήττα 3-1 από την Αϊντχόβεν γνώρισε πρόσφατα η Ντεν Χάαγκ, την εστία της οποίας υπερασπίζεται από τον Γενάρη ο Σόνι Στίβενς. Ο Ολλανδός πορτιέρε παραχωρήθηκε τότε δανεικός στην ομάδα της χώρας του από τον ΟΦΗ και στο 55’ της αναμέτρησης ο Ιμπραχίμ Σανγκαρέ της PSV έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του με μία «βολίδα».

 Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως αυτό είναι το 6ο πιο «δυνατό» γκολ που έχει ποτέ μετρηθεί, καθώς πως η μπάλα απέκτησε ταχύτητα 170 χιλιομέτρων την ώρα και εύλογα ο 31χρονος γκολκίπερ ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Ο κορυφαία «βολίδα» που έχει ποτέ υπολογιστεί είναι εκείνη του παλαίμαχου πλέον Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ρόνι Χέντερσον που έχει παίξει σε Χέρτα Βερολίνου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όταν με τη δεύτερη σκόραρε το 2007 εναντίον της Ναβάλ με σουτ που «έπιασε» τα 221 χιλιόμετρα την ώρα!

Ακολουθεί ένα του Αριέν Ρομπέν που με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε το 2009 δίχτυα κόντρα στην Ντόρτμουντ με σουτ που μετρήθηκε στα 190 χιλιόμετρα.

Υστερα στην τρίτη σχετική θέση βρίσκεται η «φωτοβολίδα» του Στίβεν Ριντ που το 2005 ως παίκτης της Μπλάκμπερν σκόραρε κόντρα στη Γουίγκαν με έναν «κεραυνό» που… πήγαινε με 189 χιλιόμετρα!

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ρόναλντ Κούμαν με τη σουτάρα του στον τελικό του 1992 όπου η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το ευρωπαϊκό και η οποία... έτρεχε με 188 χιλιόμετρα και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που επίσης ως παίκτης των «μπλαουγκράνα» σκόραρε το 2009 με γκολ/φάουλ που «έπιασε» τα 171.

 gazzetta.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 03/03/2023 [vid]

 

 

 

 

Πρόκριση με μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα προκριματικά των 60μ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics