Breaking News
22 Απριλίου 2023

Αθλος Ορεστιάδας και ΟΦΗ αναζητούν απεγνωσμένα το τρίποντο στην προτελευταία αγωνιστική των play-outs που μπορεί και να κρίνει την δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί.


O ΟΦΗ ψάχνει το τρίποντο στη Πολίχνη
Μία στροφή πριν από το τέλος των play-outs της Volley League, η μάχη μεταξύ Άθλου Ορεστιάδας και ΟΦΗ φτάνει στο ζενίθ.

Ο Άθλος έχοντας το πλεονέκτημα 2 βαθμών κρατάει ακόμα την κατάσταση στα χέρια του. Μοιραία η αναμέτρηση με τον Αριστοτέλη Σκύδρας σήμερα στην Ορεστιάδα έχει το χαρακτήρα του «πρώτου τελικού» παραμονής (19:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).

Ο Άθλος μπήκε σε περιπέτειες μετά τις δύο ήττες που γνώρισε εκτός έδρας με Πήγασο και ΟΦΗ. Παρόλα αυτά τον ευνοούν και το +2 αλλά και τα δύο εντός έδρας ματς τα οποία πρέπει να νικήσει πάση θυσία. Το ένα μάλιστα πρέπει να το νικήσει με καθαρό τρίποντο και το άλλο ακόμα και με 3-2 σετ ώστε να είναι αδιάφορος για τη βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ.

Αδιάφορος βαθμολογικά είναι και ο Αριστοτέλης Σκύδρας αλλά το πρεστίζ και η αγωνιστική κόντρα που υποβόσκει από την περίοδο που οι δύο ομάδες ήταν στην Pre League δεν αφήνει τον Άθλο να ησυχάζει.

«Στόχος μας στο αυριανό παιχνίδι είναι οι 3 βαθμοί για να φτάσουμε στην τελευταία αναμέτρηση με το πλεονέκτημα βαθμών έναντι του ΟΦΗ !! Θεωρώ πως για άλλη μια φορά ο κόσμος θα ναι δίπλα μας, καθώς ο Άθλος είναι η ομάδα που αντιπροσωπεύει την πόλη της Ορεστιάδας και χρειάζεται την ψυχολογική υποστήριξη των κατοίκων της, ιδιαίτερα σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια» δήλωσε αισιόδοξος ο τεχνικός του Άθλου Γιάννης Λάιος.

Από την πλευρά των αθλητών, ο λίμπερο της ομάδας μας Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Επιστροφή στους εντός έδρας αγώνες για το τελευταίο σκέλος των πλέι άουτ, κόντρα στον Αριστοτέλη. Καλό θα ήταν να μην έχουμε φτάσει ως εδώ, αλλά πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. Το θετικό είναι ότι θα παίξουμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας και πραγματικά τον χρειαζόμαστε δίπλα μας στα τελευταία παιχνίδια για να κλείσουμε την χρονιά όπως μας αξίζει! Θέλουμε μία καλή εμφάνιση για την ψυχολογία μας και τρίποντο για να διατηρήσουμε το προβάδισμα παραμονής. Δεν θα είναι εύκολο, η Σκύδρα παίζει ελεύθερα και είναι πάντα επικίνδυνη ομάδα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

O ΟΦΗ ψάχνει το τρίποντο στη Πολίχνη
«Εμείς πάμε για να κάνουμε το καθήκον μας, να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε» τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, για τον «τελικό επιβίωσης» που δίνει ο ΟΦΗ στην Πολίχνη με τον Πήγασο (Δευτέρα 24/4, 18:00) για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ της Volley League.

Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ «εμείς ξέρουμε έτσι και αλλιώς και το έχουμε βάλει ως στόχο, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και απο εκεί και πέρα θα δούμε αν ο αντίπαλος μας, ο Αθλος, θα κάνει το στραβοπάτημα που θέλουμε για να εξασφαλίσουμε εμείς την σωτηρία μας. Αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε εμείς είναι οι δυο νίκες και απο εκεί και μετά, θα περιμένουμε να δούμε αν αυτές είναι αρκετές για το στόχο μας».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας και τις τρείς σερί νίκες με Πήγασο, Σκύδρας και Αθλο Ορεστιάδας. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι πέρα απο τη νίκη επί του βασικού αντιπάλου, ο ΟΦΗ πήρε και την ισοβαθμία.

Οπως λέει ο Νίκος Αντωνιάδης «θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνουμε μαζί στις τελευταίες εβδομάδες. Δουλεύουμε πολύ καλά και είμαστε ομάδα. Είμαστε πιστεύω σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται στα τελευταία μας, παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με τον Πήγασο, ο προπονητής του ΟΦΗ, λέει ότι «παίζουμε μόνο για τη νίκη, για να μείνουμε ζωντανοί, όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία εξασφάλισε το στόχο της, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Πρέπει να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση όπως στα τελευταία παιχνίδια, για να κερδίσουμε. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο που μπορούν».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πήγασος Πολίχνης 28
Αθλος Ορεστιάδας 20
ΟΦΗ 18
Αριστοτέλης Σκύδρας 5
Σάββατο 29 Απριλίου - τελευταία αγωνιστική

Γυμναστήριο Καλυβίων, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Ο.Φ.Η.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Άθλος Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης

Gazzetta.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής μιλάει για την πρόκληση του ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics