Breaking News
06 Μαΐου 2020

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, αποφάσισε να βοηθήσει στη μάχη κατά του φονικού ιού. Ο λόγος για τον Μπλεζ Ματουϊντί, ο οποίος έκανε δωρεά στο ίδρυμα HPHF (Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France), καθώς και στον σύλλογο Emmaüs-Solidarité.

 

Ειδικότερα, ο Γάλλος χαφ της Γιουβέντους, μέσω του ιδρύματος του, «Les tremplins Blaise Matuidi», προσέφερε 50.000 προστατευτικές μάσκες, διευκολύνοντας το έργο γιατρών και νοσηλευτών. 

«Στα μέτρα των δυνατοτήτων μας, μπορούμε να γίνουμε πρόσθετες ασπίδες για τους ήρωες που μάχονται για την καταπολέμηση του ιού. Έχοντας αυτό κατά νου, ήθελα να προσφέρω 50.000 προστατευτικές μάσκες. Αυτή η δωρεά είναι μία κίνηση αναγνώρισης και θαυμασμού για την αφοσίωση που δείχνουν γιατροί και νοσηλευτές», ανέφερε ο Ματουϊντί. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics