Breaking News
19 Μαΐου 2020

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ ανακοίνωσαν, ότι θα διοργανώσουν το τουρνουά «Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλληλεγγύης», που θα διεξαχθεί το 2021 στην Μαδρίτη, στο Μόναχο και στο Μιλάνο. Τα έσοδα που θα προκύψουν, θα διατεθούν για την ενίσχυση του προσωπικού και των ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης στην Ισπανία και στην Ιταλία, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αντιμετωπίζοντας την Covid-19.

 

«Οι τρεις σύλλογοι επιθυμούν να μεταδώσουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αδελφότητας μεταξύ των λαών της Ευρώπης. Οι ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από το επίσημο ημερολόγιο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν όταν μπορούν να οργανωθούν με την παρουσία του κοινού στα στάδια. Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη, η αναμέτρηση Ίντερ-Μπάγερν στο Μιλάνο και η συνάντηση Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο. Κάθε φιλοξενούμενος σύλλογος θα προσκαλεί διαδοχικά μια αντιπροσωπεία προσωπικού υγείας που συνεχίζει να καταπολεμά την πανδημία. Οι τρεις σύλλογοι μας θέλουν να δείξουν σε αυτούς τους ήρωες την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας» διευκρινίζεται ειδικότερα στο δελτίο Τύπου που δόθηκε στην δημοσιότητα από τους Μαδριλένους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics