Breaking News
18 Ιουνίου 2020

Στην αποκάλυψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκεφτεί να αγωνιστεί στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS), προτού σταματήσει το ποδόσφαιρο, προχώρησε ο Νάνι. Ο Πορτογάλος επιθετικός, άλλοτε συμπαίκτης του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως υπάρχει περίπτωση ο "CR7" να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να κλείσει την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία του από το MLS.

 

"Πριν μερικά χρόνια μιλούσαμε και μου είπε ότι πιθανότατα να έκλεινε την καριέρα του στην Αμερική. Δεν είναι 100% σίγουρα αλλά είναι μία σοβαρή πιθανότητα", αποκάλυψε ο Νάνι.

Όσο για το MLS, ο Πορτογάλος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Ορλάντο μέχρι το 2022, σχολίασε: "Είναι μία σπουδαία Λίγκα το MLS. Αρκετοί έχουν παρεξηγήσει αυτό το πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ συναρπαστικό και δύσκολο".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics