Breaking News
02 Ιουλίου 2020

Ακολουθώντας τις κινήσεις και άλλων συλλόγων στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να φτιάξει γυναίκεια ομάδα ποδοσφαίρου. Για αυτή την απόφαση μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος,μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είναι η ώρα να φτιάξουμε μια ομάδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι». 

 

Στην Α' κατηγορία της Ισπανίας συμμετέχουν 18 ομάδες, εκ των οποίων Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουνε τους περισσότερους τίτλους τα τελευταία χρόνια και από πίσω τους ακολουθεί η Μπιλμπάο. 

Η Τακόν η οποία αγοράστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε στην Α' κατηγορία το 2014 και από τότε επιδεικνύει έναν πολύ καλό λειτουργικό σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα .

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics