Breaking News
10 Ιουλίου 2020

Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7, 13:00) πραγματοποιήθηκες στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για το Final 8 του Champions League και οι ομάδες έμαθαν τις αντιπάλους του στη προημιτελική και την ημιτελική φάση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

Τα ζευγάρια, όπως αυτά προέκυψαν από την κληρωτίδα, είναι τα εξής:

Προημιτελική Φάση

1) Ρέαλ Μαδρίτης / Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους / Λιόν

2) Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης

3) Νάπολι / Μπαρτσελόνα - Τσέλσι / Μπάγερν Μονάχου

4) Αταλάντα - Παρί Σεν Ζερμέν

Ημιτελική Φάση

1) Νικητής 1ου ημιτελικού - Νικητής του 3ου ημιτελικού

2) Νικητής 2ου ημιτελικού - Νικητής 4ου ημιτελικού

Τελικός

Νικητής 2ου ημιτελικού - Νικητής 1ος ημιτελικού

Υπενθυμίζεται ότι οι εναπομείνασες ρεβάνς των «16» θα διεξαχθούν κανονικά στις έδρες των ομάδων αλλά το Final 8 θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Λισαβόνα. Όλα τα ματς θα είναι μονά νοκ άουτ, ενώ οι αναμετρήσεις θα μοιραστούν στα γήπεδα της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ.

Το πρόγραμμα για τη συνέχιση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί ως εξής: Στις 7 και 8 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί η φάση των «16», από τις 12 έως 15 Αυγούστου θα διεξαχθεί η φάση των «8». Στις 18 και 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί, ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 23 Αυγούστου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics