Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2021

Δημήτρης Σαμόλης

ΟΦΗ: Το χρονοδιάγραμμα για Μεγιάδο και η περίπτωση Γιακουμάκη



Το Gazzetta αναλύει τα δεδομένα για την επιστροφή του Μιγκέλ Μεγιάδο και την περίπτωση του Ηρακλειώτη εξτρέμ Πέτρου Γιακουμάκη που έχει πέσει στο τραπέζι.
Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League Interwetten. Τη Δευτέρα (13/9, 19.30) η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παιχνίδι στο οποίο ο Μιγκέλ Μεγιάδο δεν θα είναι διαθέσιμος. Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (1/9), υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου.

Δύο μέρες μετά τα νέα ήταν καλά, καθώς κατά την επέμβαση έγινε μόνο καθαρισμός και όχι συρραφή, κάτι που σημαίνει πως το διάστημα της απουσίας του δεν είναι τόσο μεγάλο, όσο αρχικά θεωρούσαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Όλα δείχνουν ότι ο 28χρονος θα μείνει εκτός όλο τον Σεπτέμβριο, ενώ αρχές Οκτωβρίου υπάρχει νέα διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Με άλλα λόγια, θα λείψει σε τρία παιχνίδια καλώς εχόντων των πραγμάτων, επομένως ο ΟΦΗ δεν θα μπει σε διαδικασία να αποκτήσει ποδοσφαιριστή για να αναπληρώσει το κενό του. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν έως τις 17 Σεπτεμβρίου γίνει άλλη προσθήκη από την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι με τις μεταγραφές που έχουν γίνει εφέτος, ο ΟΦΗ έχει αρκετές λύσεις σε κάθε θέση. Παντού. Γι' αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει καμία βιασύνη να γίνει άμεσα κάποια κίνηση. Όπως κάθε ομάδα, έτσι και στον ΟΦΗ έχουν τα μάτια τους... ανοικτά. Δεν θα προκαλέσει όμως έκπληξη αν δεν υπάρξει άλλη προσθήκη. Από την άλλη, θα μπορούσε να πει κανείς ότι άλλη μια κίνηση για τις θέσεις των εξτρέμ θα μπορούσε να γίνει. Εκεί όπου υπάρχουν οι επιλογές των Λάμπρου, Καμάου και Γρίβα, αυτή του Τσιλιανίδη που παραμένει τραυματίας, αλλά και θέση την οποία θα μπορούσε να υπηρετήσει ο Φαν Ντάινεν.

 Γιακουμάκης

Μια περίπτωση η οποία έχει προταθεί και υπάρχει στο μπλοκάκι των ανθρώπων του ΟΦΗ ως προοπτική είναι αυτή του Πέτρου Γιακουμάκη. Ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος σε ηλικία 29 ετών έχει παίξει 152 ματς στη Super League με Λεβαδειακό και Ατρόμητο και ο οποίος είναι από το Ηράκλειο. Ο Γιακουμάκης ανήκε στην ομάδα του Περιστερίου μέχρι και πέρυσι, πραγματοποιώντας 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Παραμένει ελεύθερος στην αγορά κι αν το σκεφτεί κανείς θα μπορούσε να αποτελέσει μια πάρα πολύ καλή συμπληρωματική λύση, ενισχύοντας και το ντόπιο στοιχείο στον ΟΦΗ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα.

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 05 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Μαρία Δερβίση: Πλησίασε δις το βάθρο στο μίτινγκ του Μπρνο [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics