Breaking News
27 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Υπάρχει υποστηρικτική ροή ενέργειας για σένα που σχετίζεται με την δουλειά και την υγεία σου. Εάν πρέπει να κάνεις κάτι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση. Καθώς η μέρα εξελίσσεται, έχεις την τάση να θέλεις να εξετάσεις τα συναισθήματα ή να απολαύσεις τη διασκέδαση. Νέες πληροφορίες σχετικά με παλιά θέματα μπορούν να εμφανιστούν τώρα. Ένα πρόβλημα στα εργασιακά το βλέπεις με άλλο μάτι. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της καθώς αντιμετωπίζεις μια μικρή δυσκολία στον τρόπο έκφρασης σου.

Ταύρος
Αυτή είναι μια μέρα που σου δίνει την έμπνευση και τη διάθεση να αναλάβεις δράση και να κάνεις πράγματα. Μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν συμφωνίες με ένα συνεργάτη ή με ένα σημαντικό πρόσωπο για σένα, στις οποίες ίσως είχαν υπάρξει κάποιες διαφωνίες. Επίσης μπορεί να εμφανιστούν πληροφορίες που σου ζητούν να επαναπροσδιορίσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Απόφυγε την γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να σε απασχολήσει έντονα το παρελθόν.

Δίδυμοι
Υπάρχει εξαιρετική ενέργεια σήμερα που ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Τώρα μπορείς να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένη στον οικιακό κόσμο σου και την ιδιωτική σου ζωή. Ειδικά όσο περνά η μέρα η εξομάλυνση των διαφορών σου προσφέρει ικανοποίηση. Η ευγένεια και η γοητεία σου ενισχύονται ακόμα περισσότερο. Μπορούν να γίνουν συζητήσεις σχετικά με συνεργασίες, μακροπρόθεσμα σχέδια, την εκπαίδευση, τις πεποιθήσεις, την επέκταση και την αγάπη. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις σταθερές ισορροπίες της.

Καρκίνος
Είσαι αποφασισμένη να εστιάσεις την ενέργεια σου σήμερα σε μια προσπάθεια μάθησης. Οι συνομιλίες τείνουν να οδηγούν σε καλές κατευθύνσεις, αν και τείνουν να επικεντρώνονται σε παλαιότερα θέματα. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι καλές, για αυτό μην φοβηθείς να προκαλέσεις συζητήσεις. Εάν προκύψουν ζήλιες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, προσπάθησε να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, προβληματίζεσαι για τη συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική σήμερα, αποφασισμένη και αφοσιωμένη και αυτός ο συνδυασμός κερδίζει. Οι πρακτικές δραστηριότητες επίσης είναι ικανοποιητικές. Καθώς προχωρά η μέρα τείνεις να θέλεις να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες των άλλων. Οι συμπεριφορές κάποιων συνεργατών σε οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα. Η σεξουαλική σου ζωή με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ενίσχυση. Εσύ που είσαι μόνη, η υπερτονισμένη γοητεία σου αρκεί για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Μπορείς να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα σημαντικό θέμα σήμερα, καθώς αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη. Πιθανά να παρακινηθείς από αυτά που μαθαίνεις, από τις σπουδές ή τα ενδιαφέροντα σου. Περαιτέρω προσοχή χρειάζονται τα θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τη φυσική σου κατάσταση. Κάποιος από το παρελθόν μπορεί να είναι έντονα στο μυαλό σου ή να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου, κυρίως αν είσαι μόνη συναισθηματικά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, καιρός να αφήσετε πίσω προβλήματα και διαφορές και να βρείτε τη χρυσή συνταγή της ευτυχίας.

Ζυγός
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για δουλειές ή για προσπάθειες χειρισμού ενός δύσκολου συναισθηματικού προβλήματος. Καθώς προχωρά η μέρα έχεις την τάση να επικοινωνείς περισσότερο και να διασκεδάζεις. Οι ενέργειες σε οδηγούν να καταλάβεις πράγματα και να καταλήξεις σε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες ή συμφωνίες. Οι συζητήσεις σήμερα με τον αγαπημένο σου φαίνονται ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το εργασιακό περιβάλλον σου κάτι φαίνεται να καλλιεργείται.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας, ανεβάζοντας και τροφοδοτώντας το πνεύμα σου. Είσαι σε καλή κατάσταση για κοινές, εστιασμένες δραστηριότητες. Μπορεί να σου αρέσει να συζητάς για προσωπικά σχέδια -ακόμα κι αν δεν είσαι πολύ σαφής στις λεπτομέρειες. Ωστόσο ίσως θελήσεις να κρατήσεις τα πράγματα ανεπίσημα και να αποφύγεις να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Είσαι πολύ απαιτητική απέναντι σε θέματα που αφορούν στην ερωτική ζωή σου. Ρίξε λίγο τα στάνταρ ή τον εγωισμό σου.

Τοξότης
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όλη μέρα και λαχταράς την οικειότητα και τη σύνδεση. Θα έχεις ισχυρότερη εστίαση και σύνδεση με τους πιο φιλόδοξους στόχους σου και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Αναζήτησε ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου. Η θαλπωρή του σπιτιού σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάποιες ενέργειες επανασύνδεσης.

Αιγόκερος
Έχεις εξαιρετική υποστήριξη στις δημιουργικές σου αναζητήσεις σήμερα. Καθώς η μέρα προχωρά το κοινωνικό στοιχείο σε ελκύει περισσότερο. Περαιτέρω πληροφορίες στα επαγγελματικά, σχετικές με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, μπορεί να προκύψουν και να αλλάξουν την προοπτική σου. Δείξε υπευθυνότητα απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες από όπου κι αν προέρχονται και άνοιξε τις πόρτες της καρδιάς σου.

Υδροχόος
Το πρώτο μισό της ημέρας ευνοεί τη ροή ενέργειας σε οικογενειακές και οικιακές υποθέσεις. Οι ευχάριστες συνομιλίες μπορεί να είναι μέρος της ημέρας μιας και είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Οι ενέργειες σήμερα σου δίνουν τη δυνατότητα να πετύχεις μια συμφωνία ή να αποκτήσεις νέες ιδέες. Ζήλια και κτητικότητα, με λίγα λόγια καταπίεση, στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου θα δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως είναι καιρός να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες τραβούν στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου. Ωστόσο το πρώτο μισό της ημέρας είναι ισχυρό για την ολοκλήρωση των υποθέσεων σου, ειδικά αν απαιτούν αποφασιστικότητα και εστίαση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα ιδιωτικό ή παρελθοντικό θέμα ενδέχεται να εμφανιστούν και να σου δώσουν μια αναζωογονητική νέα προοπτική. Δείξε τα συναισθήματα σου και εκφράσου περισσότερο στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση, εάν αυτή είναι η πραγματική σου ανάγκη.
tlife.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα ταξιδέψει στην Αττάλεια για προετοιμασία

 

 

 

 

Σήμερα 27 Μαρτίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics