Breaking News
04 Οκτωβρίου 2018

Η πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο "γκρεμίστηκε" μέσα σε 9 λεπτά.

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με γκολ του Γκερέρο (14'), αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-1 από την Μίλαν στη 2η αγωνιστική του Europa League. Δύο γκολ σημείωσε ο Κουτρόνε (70', 79') κι ένα ο Ιγκουαΐν (76') για τους Ιταλούς. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει μόλις 1 βαθμό, ενώ η Μίλαν είναι πρώτη στον όμιλο με 6. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει για αλλαγές, αλλά τα 11 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς. 
Η Μίλαν μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά και κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στο 6', αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Σούσο έβγαλε τη σέντρα ο Μποναβεντούρα έπιασε την κεφαλιά κι ο Καστιγιέχο την έστειλε στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Αν δεν έβρισκε ο Ισπανός την μπάλα, τότε θα ήταν κανονικό το γκολ... 
Στο 14' ο Ολυμπιακός κόντρα στη ροή του αγώνα και στην πρώτη του ευκαιρία κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Κούτρης σε μία σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Γκερέρο κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1 και να ξεσηκώσει τους 6.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Με το γκολ παρακαταθήκη οι παίκτες του Μαρτίνς δεν άφησαν κανένα διάδρομο κενό και παρά το γεγονός ότι η Μίλαν πίεσε πάρα πολύ στα τελευταία 15' του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. 
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μίλαν "εξαργύρωσε" την κατοχή της στο 70'. Ο Τσαλχάνογλου έβγαλε τη σέντρα και ο Κουτρόνε με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, αλλά το σουτ του Φετφατζίδη στο 74' πέρασε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι "ροσονέρι" κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Ο Ιγκουαΐν με ωραία προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 2-1. Ο Ολυμπιακός στο 79' γκρέμισε ότι καλό είχε δημιουργήσει στο ματς με το τρίτο τέρμα που δέχτηκε και το δεύτερο που σημείωσε σήμερα ο Κουτρόνε.

Διαιτητής: Μπόμπι Μέιντεν (Σκωτία)
Κάρτες: Τσαλχάνογλου
ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (54' Κουτρόνε), Καστιγιέχο (54' Τσαλχάνογλου), Σούσο (80' Μπορίνι), Ιγκουαΐν, Ρομανιόλι, Μπακαγιόκο, Ζαπάτα, Μπίλια, Ροντρίγκες.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (78' Μεριά), Κούτρης, Μιράντα, Σισέ, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83' Φορτούνης), Γκερέρο, Φετφατζίδης, Ναουέλ (72' Ποντένσε). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics