Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2019

Μετά την ολοκλήρωση των 15 αποψινών αγώνων της φάσης των 32 του Europa League, οι εκπρόσωποι των ομάδων, που θα προκριθούν στη φάση των 16 θα δώσουν το παρών στη Νιόν, όπου στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών, που θα μονομαχήσουν για μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Στην κλήρωση δεν θα υπάρξει κάποιος περιορισμός, ενώ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν Πέμπτη 7 και 14 Μαρτίου στις 19:55 και 22:00. 

Επιπλέον στις 15 Μαρτίου θα γίνουν οι κληρώσεις για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά. Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν 11 και 18 Απριλίου, τα ημιτελικά 2 και 9 Μαϊου και ο μεγάλος τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαϊου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics