Breaking News
21 Νοεμβρίου 2019

Τελικό Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ενδέχεται να φιλοξενήσει το Παγκρήτιο στάδιο. Πρόκειται για τη νέα διοργάνωση Europa Conference League, τον τελικό (του 2022 ή του 2023) της οποίας έλαβε απόφαση να διεκδικήσει η ΕΠΟ υποβάλλοντας εκδήλωση ενδιαφέροντος.

 

Το UEFA Europa Conference League θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-21), αφορά συλλόγους και θα είναι ουσιαστικά η τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA μετά το Champions League και το Europa League.

Η σχετική ενημέρωση της ομοσπονδίας:

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. έλαβε σήμερα επίσης τις παρακάτω αποφάσεις:

⇛ Θα υποβληθεί στην UEFA εκδήλωση ενδιαφέροντος για την διοργάνωση του τελικού του UEFA Europe Conference League του 2022 ή του 2023, στο Ηράκλειο Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο).

⇛ Ενέκρινε τον Κανονισμό Αδειοδότησης της περιόδου 2020-21, βάσει της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

⇛ Ενέκρινε το επικαιροποιημένο στρατηγικό πλάνο αντιμετώπισης των προσυνεννοημένων αγώνων.

⇛ Ενέκρινε τη δημιουργία σώματος παρατηρητών της ΕΠΟ, κατόπιν πρότασης της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων και μετά από συνεργασία της με την Super League 1, προκειμένου να αποφασιστούν τα κριτήρια επιλογής τους. Με τη δημιουργία του σώματος, θα λειτουργήσει και αντίστοιχο μητρώο παρατηρητών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics