Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2020

Το απόγευμα της Παρασκευής έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή του Ολυμπιακού μετά το θρίαμβο επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο και ο κόσμος της ομάδας δημιούργησε... πανικό!


Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθούν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» από το Λονδίνο, μετά την ιστορική πρόκριση επί της Άρσεναλ στους «16» του Europa League. Πέδρο Μαρτίνς, Ματιέ Βαλμπουενά, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κώστας Τσιμίκας βρέθηκαν στο επίκεντρο της αποθέωσης από τον κόσμο των Πειραιωτών, ενώ φυσικά δεν έλειψαν τα γνωστά συνθήματα για τη συνέχιση της πορείας της ομάδας στη Ευρώπη, αλλά και τα καπνογόνα που δημιούργησαν ατμόσφαιρα Καραϊσκάκη!

Δείτε   το βίντεο της υποδοχής, όπως καταγράφηκε από την κάμερα της Nova...

 sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics