Breaking News
14 Ιουλίου 2020

H ΕΠΟ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να αποσύρει την υποψηφιότητα του Παγκρήτιου για τον τελικό του Europa Conference League 2022 ή 2023, λόγω των κινήσεων που έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, φαίνεται διατεθειμένη να ''εκδικηθεί'' τον τελευταίο αλλάζοντας την έδρα της υποψηφιότητας. 

 

Το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ, η «Αγιά Σοφιά» θα είναι έτοιμο στις ημερομηνίες που θέλει να αναλάβει τη διοργάνωση η ελληνική ομοσπονδία και όλα δείχνουν πως το γήπεδο της Ένωσης θα είναι η πρόταση της ΕΠΟ στην UEFA για να αναλάβει τον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί βάσει χρονοδιογράμματος το καλοκαίρι του 2021, οπότε ο τελικός του Europa Conference League θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εκεί, ειδικά από τη στιγμή που θα πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

Το σίγουρο είναι ότι ο κ.Αυγενάκης θα κένει ότι περνάει από τα χέρια του για να παραμείνει το Παγκρήτιο στην υποψηφιότητα για τον τελικό του Europa Conference League 2022 ή 2023.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics