Breaking News
21 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός

Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές σου για την τελειοποίηση έργων και προγραμμάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την εργασία. Οι προσπάθειές σου στα εργασιακά αναγνωρίζονται. Δείξε τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου με πράξεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και διώξε τη μελαγχολία από πάνω σου.

Ταύρος
Βρες τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, χαλάρωσε λίγο το πρόγραμμά σου και ασχολήσου περισσότερο με το σώμα, τη διατροφή και την προσωπική σου ευεξία. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται στα εργασιακά και αντιμετώπισε μικρά εμπόδια με υπομονή και ψυχραιμία. Είναι μια εποχή που πρέπει να είσαι σαφής με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να έχεις τη δύναμη να του μιλήσεις για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και ταυτόχρονα να μάθεις να ακούς και τις δικές του. Μια έκρηξη αυτοπεποίθησης σε κάνει να ξεχωρίζεις όπου κι αν βρεθείς. Ξέρεις πλέον, εσύ που είσαι μόνη, τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις.

Δίδυμοι
Ιδανική η μέρα σήμερα για να ασχοληθείς με τα φορτία του παρελθόντος. Να απαλλαγείς από αυτά, είτε να τα βάλεις σε μια σειρά έτσι ώστε να φύγουν από το κεφάλι σου. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκεντρωμένη στα εργασιακά. Σου διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου χωρίς να καταλήξετε σε διαφωνίες. Με τις έντονες διαμαρτυρίες το μόνο που καταφέρνεις είναι να εντείνεις το πρόβλημα. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην το επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου. Επιτέλους πάρε τις αποφάσεις σου και μην ταλαιπωρείσαι άδικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος
Σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις το πεδίο γύρω σου, είτε από εκκρεμότητες, είτε από προβλήματα. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο επικοινωνίας σου, γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, μοιράσου απόψεις και ενδεχόμενως και υποχρεώσεις. Έχεις την τάση να καταπιέζεσαι συναισθηματικά και πολλές φορές άλλα να θέλεις να πεις στον σύντροφό σου και άλλα να λες. Πες τις αλήθειες σου έτσι όπως τις βιώνεις και τις αισθάνεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και άνοιξέ τους την καρδιά σου.

Λέων
Εκφραστική, επικοινωνιακή και με ωραίες ιδέες ξεκινάς τη μέρα σου. Σήμερα άλλωστε θα πρέπει να δράσεις δυναμικά κυρίως στα εργασιακά σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκπεραιώσεις δύσκολες υποθέσεις σου.
Ερωτηματικά και παρελθοντικά λάθη φαίνεται να επιβαρύνουν λιγάκι την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Βρες έναν τρόπο να δοθούν κάποιες εξηγήσεις, χωρίς όμως να ανέβουν οι τόνοι. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάθεση για φλερτ, νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Πρόσεξε βέβαια και μην παρασύρεσαι από εχθρούς που παριστάνουν τους φίλους και σε επηρεάζουν αρνητικά.

Παρθένος
Καλή προμηνύεται η μέρα για σένα, αρκεί να προσέξεις λιγάκι και να ελέγξεις το άγχος και την ανυπομονησία σου. Τα θέλεις όλα εδώ και τώρα κι αυτό μόνο άγχος σε γεμίζει. Έχεις την τάση να βιάζεσαι είτε στα λόγια, είτε στις ενέργειες των εργασιακών σου υποχρεώσεων κι αυτό δεν είναι καθόλου βοηθητικό για σένα. Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια και ζήλια. Καλό είναι αυτό, αρκεί να γίνεται με μέτρο. Εσύ που παλεύεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος και θεωρείς ότι είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μην βασανίζεσαι άδικα.

Ζυγός
Η μέρα σου χαρίζει ευκαιρίες να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Αρκεί να τολμήσεις να τα αντιμετωπίσεις, μιας και συνήθως ό,τι σχετίζεται με το συναίσθημα σε δυσκολεύει. Παρασκηνιακές ενέργειες και καταστάσεις στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή και ως προς τις κινήσεις και ως προς τα λεγόμενά σου. Τρυφερή και γλυκιά η ατμόσφαιρα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόλαυσέ τη και ξεκουράσου. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε τη θλίψη από πάνω σου και προετοιμάσου για γνωριμίες οι οποίες υπόσχονται πολλά.

Σκορπιός
Η μέρα ξεκινά ευχάριστα για σένα, μιας και εμπεριέχει επιτυχίες, εξελίξεις, συναντήσεις με φίλους και νέα ερεθίσματα. Αν και σε περιμένουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχεις κάνει ένα τέτοιο πρόγραμμα, που καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις άψογα. Πλησίασε ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και πάρτε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Επαναπροσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει και διεκδίκησέ το δυναμικά. Η περίοδος σε ευνοεί, αν επιδιώκεις ακόμα και μια επανασύνδεση. Βέβαια αυτό ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Τοξότης
Η μέρα σου υπόσχεται και φέρνει πολλές ευκαιρίες, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, νέους ανθρώπους και ερεθίσματα και τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Βοηθητικά λειτουργεί το πλανητικό σκηνικό, αν θέλεις να διαπραγματευτείς κάτι καινούριο στα εργασιακά. Βέβαια συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και κινήσου σταθερά, βήμα βήμα. Απόψε μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου αρκεί να μειώσεις λιγάκι τον κυνισμό σου. Αν είσαι μόνη, δεν μπορείς να φανταστείς τι προετοιμάζει το πλανητικό σκηνικό για σένα. Όλες οι αισθήσεις σου φαίνεται να παίρνουν φωτιά.

Αιγόκερος
Η επικοινωνία και ο διάλογος σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Διαχειρίσου έξυπνα και διπλωματικά τις καταστάσεις που σε αφορούν και τα αποτελέσματα θα είναι παραπάνω από ευνοϊκά. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου όμως βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου κι έτσι δεν φαίνεται να σε νοιάζει και πολύ. Η σχέση και το πάθος με τον ερωτικό σύντροφό σου αναζωπυρώνεται και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις καμία προσπάθεια. Ένας ερωτικός πειρασμός φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Απόλαυσέ τον χωρίς να διακινδυνεύεις όμως τις συναισθηματικές ισορροπίες σου.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να οργανώσεις ταξίδια, να αυξήσεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου και φυσικά να απολαύσεις και τον εαυτό σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που θα σε προφυλάξει από πολλές κακοτοπιές σήμερα στα εργασιακά. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες ή και τις ικανότητές σου, υποσχόμενοι πολλά. Πάρε τις αποφάσεις που καθορίζουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σταμάτα να φοβάσαι σκιές και φαντάσματα. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως η σχέση που περιμένεις εναγωνίως, θα έχει τις καλύτερες προοπτικές και βρίσκεται πολύ κοντά σου.

Ιχθείς
Η προσοχή σου σήμερα στρέφεται περισσότερο στις σχέσεις σου. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις τους, όμως μπροστά στην ανταμοιβή που σε περιμένει, δεν πειράζει χαλάλι. Απόφυγε τους πειρασμούς και μην δίνεις δικαιώματα στον σύντροφό σου. Για το τίποτα να επιβαρύνεις και να χαλάς την ατμόσφαιρα μεταξύ σας είναι κρίμα. Εσύ που είσαι μόνη, διαθέτεις τόση γοητεία που μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.
tlife.gr
Διαβάστε επίσης

Με 4 ιστιοπλόους θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες

 

 

 

 

Σήμερα 21 Ιουνίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics