Breaking News
22 Ιουνίου 2022

Παρών στο μεγάλο event στη Θεσσαλονίκη, που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, στο Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας», για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας

, ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κώστας Παπαγεωργίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αθλητές και παιδιά από τις ακαδημίες και τα καλοκαιρινά sports camps της ΧΑΝΘ και μεταξύ άλλων αθλημάτων υπήρξε ψυχαγωγική δράση στο βόλεϊ, την τοξοβολία, το μπάσκετ, την επιτραπέζια αντισφαίριση, το τάε κβο ντο, τη γυμναστική και τους χορούς. Ο Κώστας Παπαγεωργίου βρέθηκε από το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη αποδεχόμενος την πρόσκληση του ιστορικού σωματείου. Με αφορμή όμως, την εκδήλωση για την Ολυμπιακή ημέρα, βρήκε και την ευκαιρία να κάνει συναντήσεις με συνεργάτες και εκπροσώπους σωματείων. Στη διάρκεια της γιορτής επίσης, ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας και νυν επικεφαλής της διοίκησης της ΕΦΟΕπΑ …έπιασε ρακέτα και παίζοντας για λίγο με τα παιδιά θυμήθηκε και τα δικά του χρόνια ως μικρός και εξελίξιμος αθλητής.

XANTH Olympiaki_Imera_Papa_KolimpaΣτη Θεσσαλονίκη μετέβη και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τέως πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Μανώλης Κολυμπάδης μαζί με αντιπροσωπεία της Εθνική Ολυμπιακής Ακαδημίας. Σημειωτέον ότι η ΕΟΕ και η ΕΘΝΟΑ πραγματοποιούν το Σάββατο 25 Ιουνίου μεγάλη εκδήλωση εορτασμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο και φυσικά ένα τόσο δημοφιλές άθλημα όπως η επιτραπέζια αντισφαίριση δεν θα μπορούσε να απέχει. Θα είναι για τα παιδιά των αξιωματικών του στρατού και στα πρότυπα των δράσεων kids athletics. Η ΕΦΟΕπΑ θα τοποθετήσει τρία τραπέζια κι ενώ η εκδήλωση είναι από τις 9 έως τις 11 έχει κανονίσει να μείνουν τα τραπέζια για περισσότερο χρόνο και να κάνει κι άλλες προωθητικές ενέργειες για το άθλημα.

XANTH Olympic_Day_ping_pongΣτην εκδήλωση στο αθλητικό κέντρο της ΧΑΝΘ ο Μανώλης Κολυμπάδης μετέφερε το Παγκόσμιο μήνυμα για τη φετινή Ολυμπιακή Ημέρα, η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ντενίζ Παναγοπούλου και η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Βαρβάρα Μαγνησαλή μίλησαν στα παιδιά για την ιδέα του Ολυμπισμού και τις αξίες που προάγει μέσα από τη συμμετοχή, την ισότητα και την ευγενή άμιλλα. Το φετινό μήνυμα για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας 2022 «Move For Peace» εστιάζει στην Παγκόσμια Ειρήνη για έναν καλύτερο κόσμο μέσω του Αθλητισμού.

Γενικά τα εορταστικά events διεξάγονται από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου, η ΕΦΟΕπΑ έχει προτρέψει μέσα κι από τα social media σωματεία και φίλους του αθλήματος να οργανώσουν αθλητικές δράσεις, παιχνίδια, γιορτές, αυτοσχεδιασμούς και οτιδήποτε άλλο σχετικό, ενώ το δελτίο Τύπου της ΕΘΝΟΑ αναφέρει για το παγκόσμιο γεγονός:

«Η Ολυμπιακή Ημέρα γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Ιουνίου και στις 5 ηπείρους του κόσμου. Είναι μία ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό και στη χαρά, μια παγκόσμια δράση που στηρίζει και προωθεί η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι Ολυμπιακές Επιτροπές όλων των χωρών, κάθε χρόνο, την ημέρα αυτή, διοργανώνουν και έχουν υπό την ευθύνη τους ποικίλες αθλητικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Συμμετέχοντας στον εορτασμό, προβάλλονται οι διαχρονικές και πανανθρώπινες Ολυμπιακές αξίες. Η φιλία, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, το ευ αγωνίζεσθαι σε κάθε τομέα της ζωής , η αδελφοσύνη, ανθίζουν μέσα από τη χαρά της άθλησης, της δημιουργίας, της μάθησης, της ανθρώπινης επικοινωνίας, της ευγενικής άμιλλας».
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 21/06/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics