Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2019

Ο Τιμόθεος Καβακάς είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας...

 

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ έχει ως εξής:

"Κατόπιν προτάσεως του αθλητικού διευθυντή του ΟΦΙ κ. Χατζηδημητρίου Γεωργίου, το Δ.Σ. του ΟΦΙ ομόφωνα αποφάσισε την πρόσληψη του Τιμόθεου Καβακά ως νέου προπονητή στον ΟΦΙ.

Ο Τιμόθεος Καβακάς αύριο Τρίτη πρωί θα βρίσκεται στην Ιεράπετρα και θα προπονήσει τους παίκτες της ομάδας μας.

Ο Τιμόθεος Καβακάς είναι ένας έμπειρος, δοκιμασμένος και πετυχημένος τεχνικός ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας.

Εχει δουλέψει σε Κέρκυρα, Λαμία, Τρίκαλα, Λάρισα, Παναχαϊκή, Καλλονή, Πλατανιά, Βέροια, Ολ. Βόλου, Ρόδο.

Εχει ανεβάσει την Βέροια, τον Πλατανιά και την Λαμία από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική.

Ως προπονητής της Κέρκυρας στην superleague την έσωσε φέρνοντας μάλιστα σπουδαία αποτελέσματα όπως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1 και ισοπαλίες εκτός έδρας με ΑΕΚ και ΑΡΗ.

Καλωσορίζουμε τον Τιμόθεο Καβακά στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα. Είμαστε σίγουροι ότι μια νέα εποχή επιτυχιών τόσο για τον ΟΦΙ όσο και για τον ίδιο ξεκινά»."

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics