Breaking News
01 Μαρτίου 2020

 

Νίκησαν την Παναχαϊκή τα Χανιά με 2-1 και συνεχίζουν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια σημαντική και δύσκολη νίκη πήραν τα Χανιά απέναντι στην Παναχαϊκή. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε σε ένα ωραίο παιχνίδι 2-1 των Πατρινών με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 2' άνοιξαν το σκορ με τον Κάσσο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τριανταφυλλάκου. Η απάντηση της Παναχαϊκής ήταν όμως άμεση, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 15' με τον Μαυριά μετά από γύρισμα του Κυνηγόπουλου. Οι Χανιώτες ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το πρώτο μέρος και κατάφεραν να βρουν εκ νέου το γκολ που τους έβαλε μπροστά στο σκορ στο 42' μετά από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου και κεφαλιά του Γιάκου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους για να αυξήσουν τον δίχτυ του σκορ. Πρώτα στο 49' ο Κουσκουνάς είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης το πλασέ του Γιάκου σώθηκε πάνω στη γραμμή. Τα Χανιά κράτησαν εύκολα αυτό το 2-1 κι έφτασαν για δεύτερη φορά κοντά στο 3-1, αλλά στο 87' η λόμπα του Δημητριάδη έφυγε άουτ.

Οι συνθέσεις: 

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Γιάκος (59′ Κάρλος), Σουντουρά (45′ λ.τ Δημητριάδης), Βρεττός (83′ Βασιλείου), Κάσσος, Κουσκουνάς.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς, Μυτίδης, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (86′ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης, Σταυρόπουλος (62′ Πατρώνης).

gazzetta.gr

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics