Breaking News
20 Αυγούστου 2020

Η Ένωση Super League 2 – Football League συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο για τη Δευτέρα 24 Αυγούστου προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον της με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για αύξηση των ομάδων σε 18 στην SL2 και 16 στην FL, αφού η περίπτωση των δύο ομίλων απαιτεί και παρέμβαση Αυγενάκη και είναι θεωρητικά αδύνατη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα εξής: «Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέμα ημερησίας διάταξης την ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics