Breaking News
20 Ιανουαρίου 2022

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει στο δελτίο καιρού τα καιρικά φαινόμενα στα επόμενα 24ωρα.

 

Αρναούτογλου Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει την εξέλιξη του καιρού στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα (20/1) το σκηνικό ήταν αρκετά… ήπιο συγκριτικά με όσα είδαμε τις προηγούμενες ημέρες σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα.

Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, κάτι ανάλογο περιμένουμε και την Παρασκευή, με εξαίρεση την Βόρεια Ελλάδα, εκεί όπου μετά το μεσημέρι η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά μαζί με ορισμένες χιονοπτώσεις.

Όσο λοιπόν βαδίζουμε προς την αυριανή ημέρα η δυτική Ελλάδα θα έχει περισσότερα σύννεφα, παράλληλα με την ψυχρή εισβολή, που είναι προ των πυλών.

Στην Αττική, ο καιρός αναμένεται αίθριος με τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, με 6 έως και 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη η συννεφιά θα πυκνώσει σταδιακά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με 5-6 και κατά τόπους 7 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα ξεκινήσει από τους -2 και θα φτάσει μέχρι τους 9 βαθμούς Κελσίου.

Αρναούτογλου Καιρός – Δείτε όσα λέει ο μετεωρολόγος:
Διαβάστε Επίσης

ΟΦΗ: Ο Γιαννούλης υπέστη κάταγμα στα πλευρά

 

 

 

 

Διαγόρας - Εργοτέλης 0-2: Πήρε τρίποντο-ανάσα στη Ρόδο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics