Breaking News
24 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και θέλεις τα πράγματα να είναι άνετα και ξεκάθαρα αυτήν την περίοδο. Το να εστιάζεις σε επιλύσιμα προβλήματα ξεκινώντας από τα μικρά μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σου. Στην ιδανική περίπτωση οι εντάσεις οδηγούν στο να κάνεις αλλαγές, αλλά μην ασκείς όλη την πίεση στον εαυτό σου (για να διαχειριστείς τα πάντα). Μπορείς σήμερα να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με τον αγαπημένο σου κι αυτό θα σας φέρνει πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, μην σκέφτεσαι αρνητικά και μην σκαλίζεις το παρελθόν.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό. Η αναζήτηση εμπειριών πέρα από τα συνηθισμένα είναι σε μεγάλη εστίαση. Αργότερα σήμερα υπάρχει η τάση να ανησυχείς ή να μένεις σε προβληματικές περιοχές. Φυσικά η επίγνωση αυτής της τάσης μπορεί να σε βοηθήσει να λάβεις τα ανάλογα μέτρα ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές. Οι εντάσεις μπορεί να έχουν τη ρίζα τους σε απογοητεύσεις για διαφορές στις βασικές αξίες και πεποιθήσεις.

Δίδυμοι
Μπορεί να είσαι λίγο αποτραβηγμένη ή να έχεις την τάση να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις ένα διάλειμμα ή να πάρεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Οι φόβοι, η ανταγωνιστικότητα ή οι ανησυχίες μπορούν να παίξουν με τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σου και να προκύψουν εντάσεις που περιστρέφονται γύρω από μνησικακίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ADVERTISING

Καρκίνος
Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σήμερα αποσπώντας την προσοχή σου, καθώς αφιερώνεις περισσότερη ενέργεια σε αυτήν. Αναζητάς έμπνευση, ωστόσο πολλά συμβαίνουν μέσα σου και κάποια ασαφή ανησυχία που δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να συνδεθείς με τη ρίζα των εντάσεων εάν προκύψουν, καθώς αυτά μπορεί να είναι επίμονα ζητήματα που υπονομεύουν διακριτικά την πρόοδό σου και μπορεί να υπάρχουν φόβοι για αλλαγές σε μια σχέση.

Λέων
Η Σελήνη αναδεικνύει τον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και επενδύεις περισσότερο στις πρακτικές σου υποθέσεις ή τις επιδόσεις σου. Νιώθεις ικανή και έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Είναι μια δυνατή μέρα για την επίλυση προβλημάτων, αν και όσο προχωρά η μέρα υπάρχει η τάση να επιλέγεις έμμεσους τρόπους για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν αντιμετωπίζεις μια διαφωνία στα προσωπικά, τώρα είναι καλή στιγμή να εξετάσεις το γιατί.

Παρθένος
Μπορεί να είσαι ανήσυχη και να θέλεις να μάθεις κάτι νέο ή να κάνεις κάτι διαφορετικό. Είναι καλή μέρα για να εντοπίσεις προβλήματα στη ζωή σου και να οραματιστείς το πώς θα ήταν αφού αφήσεις αυτά τα πράγματα πίσω σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πλησιάσεις τις λύσεις. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αισθανθείς μια ανησυχία σχετικά με μια σχέση επαγγελματική.

Ζυγός
Έχεις την τάση να κοιτάς προς τα μέσα σου σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα και το κάνεις εύκολα μια διαφωτιστική θετική εμπειρία. Καθώς η μέρα προχωρά με την όψη Ερμή – Πλούτωνα να μπαίνει στο παιχνίδι, τα προβλήματα βαραίνουν περισσότερο το μυαλό σου, κυρίως αυτά που βασίζονται με το παρελθόν, την παιδική σου ηλικία, την οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι. Οι αλλαγές ή η αίσθηση ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγη ανασφάλεια.

Σκορπιός
Με την ολοήμερη διέλευση της Σελήνης από τον τομέα της συνεργασίας σου, η επιθυμία για μια άλλη οπτική σε μια κατάσταση είναι έντονη. Ταυτόχρονα δεν ενθουσιάζεσαι πάντα με τη συμβολή των άλλων. Όσο οι ώρες κυλούν είσαι απορροφημένη στις σκέψεις σου, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο άβολα ή εκτός παιχνιδιού, σαν να μην γίνεσαι κατανοητή, με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σε αντίθεση.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με διάφορες δουλειές και πρακτικές εργασίες. Αργότερα σήμερα μια όψη Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να σε βαρύνει λίγο. Πρόσεξε τη σπειροειδή σκέψη, καθώς η τάση είναι να εστιάσεις σε θέματα που δεν έχουν άμεση λύση. Μπορεί να αισθάνεσαι πίεση να αντιμετωπίσεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα, αλλά η βιασύνη μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου, ενθαρρύνοντάς σε να αφιερώσεις χρόνο στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Αργότερα σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση σε σημεία. Το κόλπο είναι να στοχεύσεις να απολαύσεις νοητικές εργασίες αντί να διασκεδάσεις συναισθηματικές προοπτικές. Το να αποφορτίσεις το μυαλό και τη συνείδηση απαιτεί να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου και να απελευθερώσεις το μυαλό σου από τις ανησυχίες.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στον τομέα της οικογένειάς σου όλη τη μέρα οι καθημερινές και άνετες δραστηριότητες είναι πιο ελκυστικές και θεραπευτικές. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά οι μικρές επιπλοκές μπορεί να έχουν τον τρόπο να κατακτήσουν το μυαλό σου, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας κατευθύνονται σε μια μικρή προκλητική πτυχή. Η επίγνωση αυτής της τάσης μπορεί να σε βοηθήσει να την ξεπεράσεις, καθώς το να σκέφτεσαι ή να ασχολείσαι με άλυτα ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση του παρόντος.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σου όλη μέρα είναι μια καλή στιγμή να τιμήσεις την ανάγκη σου για περισσότερη ποικιλία και τόνωση. Αν και μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για συγκέντρωση, είναι μια καλή στιγμή για να συλλέξεις ενδιαφέρουσες και ίσως χρήσιμες πληροφορίες. Με τον Ερμή – Πλούτωνα να επηρεάζει τη μέρα αργότερα, υπάρχει η τάση να ασχολείσαι με προβληματικούς τομείς της ζωής σου, κυρίως σε σχέση με φιλίες ή οικογενειακά θέματα.

tlife.gr

Διαβάστε επίσης

Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50μ. ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

 

 

 

 

Σήμερα 24 Ιουνίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics