Breaking News
25 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι ενέργειες σήμερα μπορούν να φέρουν μια διαφωτιστική στιγμή και τα κομμάτια ενός παζλ φαίνεται να ενώνονται, ώστε να μπορείς να δεις ένα θέμα πιο ξεκάθαρα. Οι ιδέες και οι λύσεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και χρήματος είναι άφθονες και πλούσιες. Ευτυχώς η διαίσθησή σου λειτουργεί δυναμικά για σένα. Το πως να ενισχύσεις ή να λάβεις την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεσαι είναι πιο ξεκάθαρο. Ωστόσο μην παραμελείς τον αγαπημένο σου και ανοίγεις πληγές. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και η κοινωνικότητά σου ενισχύουν την ψυχολογία σου.

Ταύρος
Έχεις την τάση να προσελκύεις ενδιαφέροντες ανθρώπους στο δρόμο σου κυρίως λόγω της ενδιαφέρουσας άποψής σου και του γοητευτικού τρόπου επικοινωνίας. Έχεις μοναδικές και πολύτιμες συμβουλές να δώσεις και είσαι γενναιόδωρη με αυτό. Οι προκλήσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να σκεφτείς πιο καθαρά σήμερα. Αργότερα σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου και στον τομέα των πόρων σου. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή νιώθεις ενθουσιασμό και αισιοδοξία, κάτι που ενισχύει τη γοητεία σου.

Δίδυμοι
Είσαι σε καλή φόρμα και έχεις έμπνευση σήμερα σε θέματα που αφορούν στη δουλειά, τα χρήματα ή τους πρακτικούς στόχους σου. Σου είναι εύκολο να έρθεις σε επαφή με τις προτεραιότητές σου, αλλά ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να εστιάζεις πολύ έντονα και να κρατήσεις κάποιες από τις επιλογές σου ανοιχτές. Η σημερινή μέρα έχει να κάνει περισσότερο με τη δημιουργία ιδεών και την τροφοδοσία των κινήτρων σου. Η ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον και συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητές σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καρκίνος
Μια φιλία μπορεί να έρθει στο επίκεντρο και να σε εμπνεύσει σήμερα. Οι πρωτοποριακές νέες ιδέες, τα όνειρα και οι δυνατότητες μπορούν να φανούν έντονα. Αναζητάς μια κοινωνική ζωή ή μια φιλία που να είναι προσανατολισμένη στην ανάπτυξη και στραμμένη προς το μέλλον. Ευτυχώς είσαι πιο σίγουρη για τους στόχους σου και για την επιδίωξη των ονείρων σου. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής.

Λέων
Οι ενέργειες του σήμερα μπορεί να σε παρακινήσουν να θελήσεις να απελευθερωθείς από ένα πρόβλημα ή ένα μυστικό. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να νιώσεις πιο σίγουρη για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Βρίσκεις πιο εύκολα συμμαχίες που προάγουν τους επαγγελματικούς σου στόχους ή να κάνεις φίλους μέσω επαγγελματικών ενδιαφερόντων και επαφών. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μεταβαίνει στον κοινωνικό σου τομέα και η εστίαση μετατοπίζεται στους στόχους ευτυχίας σου.

Παρθένος
Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για σύνδεση και όνειρα. Οραματίζεσαι και έχεις περισσότερη πίστη στα σχέδιά σου. Έχεις τη στήριξη και την υποστήριξη κάποιου και αυτό σε ενδυναμώνει. Αυτές τις μέρες έχεις την τάση να επενδύεις την ενέργειά σου και τη σκέψη σου στις ευθύνες, τους στόχους, τις επιδόσεις σου και όχι στον έρωτα και τη συντροφικότητα.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις σε εμπνέουν να συνδεθείς με τα ιδανικά και τα όνειρά σου. Η δουλειά, τα επαγγελματικά ή τα πρακτικά ζητήματα πάνε καλύτερα αν εφαρμόσεις σε αυτά την αντισυμβατική σου σκέψη. Η επιθυμία να προχωρήσεις και να καινοτομήσεις σε οδηγεί. Σκέφτεσαι νέες, βελτιωμένες μεθόδους και δίνεις περισσότερη σημασία και προσοχή στις συναισθηματικές ή πνευματικές σου ανάγκες. Θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας κι αυτό ενισχύει το παιχνίδι του έρωτα.

Σκορπιός
Οι διελεύσεις τώρα εμπνέουν νέα και πρωτοποριακή σκέψη. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα οφέλη από κάποιον ή μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου να έχεις μερικές απίστευτα ενδιαφέρουσες ιδέες. Οι προσπάθειες προώθησης είναι ιδιαίτερα πειστικές τώρα. Η διαίσθησή σου είναι έντονη. Η βελτιωμένη επικοινωνία σου ενισχύει την ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Έχεις έμπνευση και τα κίνητρα να φροντίσεις τον εαυτό σου καλύτερα. Είναι μια καλή στιγμή για τα επαγγελματικά σου. Αφήνεις στην άκρη τα παλιά πρότυπα σκέψης και δημιουργείς νέα. Μπορεί επίσης να νιώθεις πιο έντονα την αξία σου στη δουλειά ή οι ρουτίνες και τα καθήκοντά σου να σε ικανοποιούν περισσότερο. Η ερωτική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Αιγόκερος
Είσαι ιδιαίτερα περίεργη και ψυχικά απασχολημένη σήμερα. Οι υπέροχες ιδέες σου μπορεί να ξεχωρίσουν τώρα, ειδικά αν τις συνδυάζεις με κάποιου άλλου που εμπιστεύεσαι. Η επίλυση ενός προβλήματος μπορεί να βοηθήσει στο μονοπάτι για νέες κατευθύνσεις. Με μια πιο υγιή στάση απέναντι στο παρελθόν αφήνεις εύκολα πίσω σου αντιπαραγωγικές συμπεριφορές. Με λιγότερη πίεση πάνω σου, η διαίσθησή σου καθώς και ο έρωτας ανθίζουν.

Υδροχόος
Η σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν τις οικιακές ή πρακτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να έχεις περισσότερη ανοχή στις στενές σχέσεις σου ή να βρίσκεις το περιβάλλον του σπιτιού πιο ισορροπημένο και υποστηρικτικό. Ταυτόχρονα βρίσκεις διαφορετικούς τρόπους να κάνεις πράγματα και αυτό μπορεί να είναι το κλειδί για να κάνεις βελτιώσεις. Έχεις περισσότερη πίστη στις προοπτικές που αφορούν στα χρήματα αλλά και τον έρωτα.

Ιχθείς
Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους γείτονες μπορούν να βελτιωθούν ή να είναι μια πηγή ευτυχίας. Τα θέματα επικοινωνίας και μετακίνησης αναβαθμίζονται. Οι σπουδές μοιάζουν να είναι ευκολότερες και πιο ευχάριστες. Οι νέες ιδέες εμπνέουν θετικότερη στάση απέναντι στις προσπάθειες αλλά και στα προβλήματα. Ωστόσο αργότερα η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού και είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε ήρεμες, χαλαρωτικές δραστηριότητες.

tlife.gr
Διαβάστε επίσης

Η παρουσία του Λούκα Ντόντσιτς αποτελούσε εξ αρχής τεράστιο κίνητρο για τους φίλους του μπάσκετ στην Τεργέστη

 

 

 

 

Σήμερα 25 Ιουνίου γιορτάζουν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics