Breaking News
26 Ιουνίου 2022

Τεντόγλου: "Μου θύμισε Ολυμπιακούς Αγώνες ο κόσμος, μπορώ ένα άλμα πάνω από τα 8,50"
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ


Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του μετά την πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου στάθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλον΄πικη και στην σταθερότητα που δείχνει στα άλματα του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του μετά την πρωτιά του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου με άλμα στα 8,32 μέτρα στάθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλον΄πικη και στην σταθερότητα που δείχνει στα άλματα του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Απίστευτος ο κόσμος που ήρθε, η γωνία που έγινε το μήκος είχε τόσο κόσμο που ήταν λες και ήμασταν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το χάρηκα, είναι καλό τόσο για μένα όσο και για τους άλλους αθλητές. Επίσης για μένα ήταν σημαντικό που ήρθαν να με δουν η οικογένεια μου και οι φίλοι μου από τα Γρεβενά. Έγινε χαμός και τους ευχαριστώ, κάθισαν μέσα στον ήλιο για να δουν τις προσπάθειες μου".

Για το στόχο του:

"Στόχος μου είναι το παγκόσμιο, είμαι σε καλή κατάσταση. Βέβαια έκανα λάθη σήμερα στον αγώνα μου, πρέπει να τα μελετήσω, να τα κοιτάξω και να τα διορθώσω. Στον αγώνα στόχο έχω και περισσότερη όρεξη. Το να είσαι σταθερός πάνω από τα 8.20, 8.30 όπως έκανα και στον κλειστό πάει να πει πως μπορεί να σου ξεφύγει εύξολα ένα άλμα πάνω από τα 8,50".

Για το συναγωνισμό:

"Δεν είναι έτσι, πάντα υπολογίζω τον αντίπαλο μου. Χαίρομαι που ο φίλος μου πήδηξε 7,77. Βέβαια όλοι είναι μακριά από μένα, δεν έχω κάποιον να συναγωνιστώ εδώ στην Ελλάδα, ώστε να με περάσει, να τον περάσω, έτσι είναι στο εξωτερικό που έχω τον συναγωνισμό".
sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 26/06

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ παρουσίασε το ντοκιμαντέρ του για την πρώτη άνοδο της κρητικής ομάδας στην Α' Εθνική το 1968

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics