Breaking News
25 Νοεμβρίου 2022

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Εργοτέλη βρέθηκαν στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου με αφορμή τη συνάντηση που διοργάνωσαν ο ΣΑΕΠΗ και η Περιφέρεια Κρήτης.


Η ενημέρωση της Κρητικής ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Υπό την αιγίδα του Σ.Α.Ε.Π.Η. και της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιήθηκε μία όμορφη συνάντηση στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Προσκεκλημένοι των μικρών μαθητών, μεταξύ άλλων, ήταν η ομάδα μας παρέα με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Εργοτέλη.

Μετά τις ουσιώδεις ομιλίες αφύπνισης κατά της βίας, από τις παίκτριες, μοιράστηκαν βιβλία, μπλουζάκια, και σακίδια με πρωταρχικό μήνυμα την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη και την ενότητα. Είθε τα μικρά παιδιά να είναι το λιθαράκι για την εξάλειψη βίαιων περιστατικών και την διάδοση περισσότερης αγάπης. Σπάσε τη σιωπή όταν γίνεσαι μάρτυρας βίας. Μην κάνεις πίσω, δράσε!»
Athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 25 Νοεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Τρίτη θέση στο Feeder του Ντίσελντορφ ο Γκιώνης - Οριακή ήττα 4-3 σετ από τον Οβτσάροφ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics