Breaking News
28 Νοεμβρίου 2022

Η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Πέλοπα Πατρών

 


Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Θεανώ Ζαγκλιβέρη, επισκέφθηκε την Πάτρα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση της Διοίκησης του Α.Ο Πέλοψ Πατρών, για να παραβρεθεί στην επετειακή εκδήλωση για τα τριάντα χρόνια της ιστορικής διαδρομής του αχαϊκού σωματείου.
Η λαμπρή εκδήλωση έγινε στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων της Πάτρας και εκτός από την Πρόεδρο, έδωσαν το «παρών» η Α’ Αντιπρόεδρος Αννα Στρούμπου και την Ταμία Φιλιππία Κοχλιαρίδου.
Η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ στο σύντομο χαιρετισμό της εξήρε την πορεία του συλλόγου και συνεχάρη τους ανθρώπους του Πέλοπα για την συνεχή, συνεπή και ποιοτική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα. Επίσης έκανε ειδική αναφορά στον ιδρυτή του Πέλοπα, Γιώργο Μιχαλόπουλο, έναν εμβληματικό εκπρόσωπο του Πελοποννησιακού Αθλητισμού.
Η κα Θεανώ Ζαγκλιβέρη βράβευσε την κορυφαία αθλήτρια του Πέλοπα στο τμήμα Άρσης Βαρών, Άρτεμη Θεριακή, ενώ μαζί με την Αντιπρόεδρο και την Ταμία ΕΟΑΒ, ολοκλήρωσαν την επίσκεψη τους στην Πάτρα με επίσκεψη στο γυμναστήριο του Πέλοπα στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού σταδίου και ξενάγηση από τον πρόεδρο του συλλόγου, Σωτήρη Μπιλιανό και τον ιδρυτή του, Γιώργο Μιχαλόπουλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Ο καιρός σήμερα 28/11/2022 [vid]

 

 

 

 

O πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ Ντεβίς Επασί στην αποστολή του Καμερούν στο Κατάρ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics