Breaking News
29 Νοεμβρίου 2022

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. συμμετείχε ο Δαμοκλής την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

 

Μοναδική εκπρόσωπος του σωματείου, η 16χρονη Ελεονώρα Καββάδα, πολύ μικρότερη απο την κατηγορία που αγωνίστηκε, η οποία με εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να μπει στην 16άδα και τελικά να καταλάβει στην 11η θέση !

Η Ελεονώρα, στην κατηγορία των γυναικών πραγματοποιώντας 4 νίκες στις pools πέρασε στα νοκ αουτ και αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα ( ableau16), ηττήθηκε στον δεύτερο αποκλειόμενη απο την οχτάδα της κατηγορίας γυναικών.
Το ΔΣ του Δαμοκλή “συγχαίρει θερμά την Ελεονώρα για την υπέροχη εμφάνισή της όπως και τον προπονητή του συλλόγου μας Στάθη Γεροσιδέρη για τις υπέροχες στιγμές και συγκινήσεις που μας χαρίζουν”
corfupress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 28/11

 

 

 

 

ΟΦΗ και Κύδων "τσέκαραν" τα εισιτήριά τους για τον τελικό του πρωταθλήματος Νεανίδων

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics