Breaking News
01 Ιουλίου 2018

Η φάση των νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το Σάββατο (30/6), με τις Ισπανία και Ρωσία (17:00) να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο όμορφο θέαμα, σε ένα ματς όπου οι παραδόσεις είναι... αντικρουόμενες.

 


Με την πορεία της στον δεύτερο όμιλο η Ισπανία προβλημάτισε κερδίζοντας στο νήμα την πρώτη θέση. Οι παίκτες του Φερνάντο Ιέρο καλούνται να «σπάσουν» μία κακοδαιμονία που τους θέλει να αποκλείονται από διοργανώτρια χώρα (1934-Ιταλία, 1950-Βραζιλία, 2002-Νότια Κορέα) ενώ το κίνητρο του θεωρητικά εύκολου bracket αφήνει ανοιχτό το περιθώριο επιστροφής σε έναν τελικό.


Η διοργανώτρια Ρωσία από την πλευρά της, δίνει το παρών σε φάση νοκ-άουτ Μουντιάλ μετά από 42 χρόνια και πρώτη φορά μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ. Στον όμιλο η ομάδα του Τσερτσέσοφ εντυπωσίασε στα δύο πρώτα παιχνίδια της, αλλά η απότομη προσγείωση με την Ουρουγουάη έφερε έναν μικρό σκεπτικισμό. Χωρίς νίκη (0-2-4) κόντρα στους «φούριας ρόχας» ως Ρωσία, δεν υπολογίζονται οι Τζαγκόεφ, Σμολνίκοφ.

Σέντρα στο «Λουζνίκι» της Μόσχας στις 17:00, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1. Διαιτητής ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ισπανία (Ιέρο): Ντε Χέα, Άλμπα, Πικέ, Ράμος, Καρβαχάλ, Κόκε, Μπούσκετς, Ινιέστα, Ίσκο, Άσπας, Κόστα

Ρωσία (Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Ζιρκόφ, Ιγκνάσεβιτς, Κουτέποφ, Φερνάντες, Ζομπνίν, Κουζιάεφ, Τσερίσεφ, Σαμέντοφ, Γκολόβιν, Τζιούμπα

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics