Breaking News
13 Ιουλίου 2018

Από την έναρξη του Μουντιάλ, το τηλεοπτικό δίκτυο της Βενεζουέλας, Telesur δίνει τον λόγο στον Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα για να μιλήσει επί παντός επιστητού και κυρίως για την αγαπημένη του Αργεντινή. Στην τελευταία εκπομπή, το «παρών» έδωσε κι ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο οποίος συμφώνησε με τον Μαραντόνα, σε ότι αφορά στην κριτική προς τους υπεύθυνους της «Αλμπισελέστε» 

 

«Κάθε φορά που ο Λίο ήθελε να εμπλακεί στο ματς, έδινε τη μπάλα στον Ένσο Πέρες και στον Μπίγλια, κι εκείνοι του επέστρεφαν έναν…κουβά γεμάτο χαλίκια! Μην ρίχνετε στον Μέσι όλα τα προβλήματα που κουβαλάμε εδώ και χρόνια. Το παιδί πρέπει να σκοράρει, να πάρει την μπάλα, να την ντριμπλάρει, να την πασάρει. Δεν γίνεται αυτό. Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα» είπε ο Μαραντόνα, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιτυχία των Κροατών. «Μίλησα με το φίλο μου, Νταβόρ Σούκερ, ήμασταν συμπαίκτες στη Σεβίλλη. Τώρα είναι πρόεδρος της Κροατικής Ομοσπονδίας. Τον είδα να μιλάει και να αστειεύεται με τον Μόντριτς, τον Ράκιτιτς, τον Μάντζουκιτς. Τους παρότρυνε να παίξουν για την ομάδα, να δώσουν τα πάντα για τη χώρα τους. Γι’ αυτό τώρα είναι στον τελικό» .

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics