Breaking News
15 Ιουλίου 2018

Μετά από έναν εκπληκτικό σε εξέλιξη και με πολλά γκολ τελικό η Γαλλία νίκησε πιο άνετα απ΄ότι αναμενόταν με 4-2 την Κροατία στο στάδιο «Λουζνίκι» της Μόσχας και στέφθηκε για δεύτερη φορά στην Ιστορία της Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, μετά τον άθλο του 1998.


Το αυτογκόλ του Μάντζουκιτς στο 18΄ «απαντήθηκε» μεν από τον Πέρισιτςστο 28΄, αλλά στη συνέχεια το πέναλτι του Γκριεζμάν στο 38΄ (καταλογίστηκε με τη βοήθεια του VAR) και τα γκολ του Πογκμπά (59΄) και του Μπαπέ (65΄) έδωσαν το τρόπαιο στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, πριν ο Μάντζουκιτςδιαμορφώσει το τελικό σκορ στο 69΄, μετά από τραγικό λάθος του Λιορίς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics