Breaking News
19 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΒΑΚ η πρώτη προπόνηση ου ΟΦΗ μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή για την έκτη αγωνιστική της Super League 1.

 

Επέστρεψε ο Λυμπεράκης στις προπονήσεις του ΟΦΗ


Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και τη Δευτέρα επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή για την έκτη αγωνιστική της Super League 1, έκαναν αποθεραπεία.


Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα, με τον Αμπντούλ Βάις να ακολουθεί θεραπεία. Ο Νίκος Κοροβέσης δεν προπονήθηκε, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στη μέση, και θα η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.
Από την προπόνηση απουσίασαν οι Ντε Γκουζμάν και Βάτερμαν, λόγω της ίωσης που τους ταλαιπωρούσε, όπως και οι Γρίβας και Διαμαντής, οι οποίοι δεν επέστρεψαν ακόμη από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.
Την Τρίτη, οι Κρητικοί θα έχουν ρεπό

www.sport-fm.gr

Διαβάστε Επίσης

Χάκαραν τους λογαριασμούς του Παναγιώτη Γκιώνη στα social media

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 18/10/2021[vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics