Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2023


Στη σέντρα... επιτέλους οι Μικτές ομάδεςΠρεμιέρα σήμερα για τις Ενώσεις της Κρήτης με τα παιχνίδια Ηράκλειο-Ρέθυμνο και Λασίθι-Χανιά


Στα γήπεδα θα βρεθούν φέτος για πρώτη φορά οι Μικτές Ομάδες, με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να διεξάγεται με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από συνεχείς αναβολές.
Μάλιστα ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για έναρξη στα μέσα Δεκεμβρίου όμως έπρεπε να περάσει 1,5 μήνας για την σέντρα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα προέκυψαν και ζητήματα με την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση των ΕΠΣ και την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, κάτι που εν τέλει ξεπεράστηκε.


Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα σε Ατσαλένιο και Άγιο Νικόλαο, όπου τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Κρήτης Κ14 (γεν. 2009-10) και Κ16 (2007-08) ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με τις αναμετρήσεις Ηράκλειο-Ρέθυμνο και Λασίθι-Χανιά.


Αναφορικά με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ, η δουλειά δεν σταμάτησε τις τελευταίες εβδομάδες με συνεχείς προπονήσεις και φιλικά, προκειμένου οι ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Μυλωνίδης και Μπαστάκης να μοντάρουν τα δύο συγκροτήματα. Οι 20άδες που ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο είναι:


Μικτή Κ14: Καδιανάκης (ΑΟΤ), Πετράκης (Αθλόπολις), Κετένογλου, Χριστουλάκης, Ξυδάκης (Εργοτέλης), Ψιμόπουλος (Ηρόδοτος), Κουρουγκιαβούρης (Μινωική), Δημήτρουλας, Κλωνάρης, Δαμιανάκης, Χατζηκυριάκος, Μπουλούκας (ΠΑΟ), Ρυακιωτάκης (Παπαδάκης-Γκέραρντ), Βρέντζος, Κοσόγλου (ΠΟΑ), Κάββαλος, Καλογεράκης, Σωπάκης, Δραγατάκος, Τριφύδης (Λίντο).


Μικτή Κ16: Χαχλιουτάκης, Κουμάκης, Κωνσταντακόπουλος, Καλλέργης, Μαυρογιαννάκης (Κεραυνός), Σταματάκης, Βγόντζας, Μαυρογιάννης, Κουντούρης (Μαρτινέγκο), Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Χότζα, Φθενάκης (Μαρτινέγκο), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Αναλήψεως), Παπαδάκης (Φαιστός), Ζωγραφάκης (Μοίρες), Καλογιαννάκης, Μενεγάτος, Μπουτσάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Τσαγκαράκης (Πόρος).


Στις Μικτές ΕΠΣΗ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας το ταξίδι τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θέλοντας να διατηρήσουν την παράδοση που τις θέλει να βρίσκονται πάντα στις ελίτ του ενωσιακού ποδοσφαίρου. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας για τις ΕΠΣ της Κρήτης είναι:
Μικτές Κ14Σήμερα (12:00): Ηράκλειο-Ρέθυμνο (γηπ. ΠΟΑ): Κυριακίδης, Μόσχου, Εγγλέζος (Λασιθίου) *Λασίθι-Χανιά (γηπ. Αγ. Νικολάου): Χανιωτάκης, Τζατζαράκης, Ψαλιδάκης (Ηρακλείου).
Μικτές Κ16Σήμερα (14:30): Ηράκλειο-Ρέθυμνο (γηπ. ΠΟΑ): Μόσχου, Κυριακίδης, Εγγλέζος (Λασιθίου) *Λασίθι-Χανιά (γηπ. Αγ. Νικολάου): Τζατζαράκης, Χανιωτάκης, Ψαλιδάκης (Ηρακλείου).
Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 31/01/2023

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics