Breaking News
29 Μαΐου 2023

Ο Carlos Sainz εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την στρατηγική της Ferrari στο Μονακό, την ώρα που για την ομάδα παραμένει σωστή!
F1: Χαμός στη Φεράρι με τον Carlos Sainz


Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης

F1: Ο Max Verstappen της Red Bull επιβίωσε από τη βροχή και κατέκτησε το Μονακό την τέταρτη φετινή του νίκη, τη στιγμή που για τη Φεράρι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά.

Ο Charles Leclerc έμεινε με την 6η θέση, ενώ ο Carlos Sainz μόλις στην 8η, έπειτα από δύο αμφιλεγόμενες στρατηγικές της αποφάσεις.

Στο 33ο γύρο, η Φεράρι κάλεσε τον Ισπανό πιλότο στα pits, έναν γύρο μετά τον Esteban Ocon, με την απόφαση αυτή ωστόσο να τον δυσαρεστεί, καθώς μετά και τη δική του στάση συνέχισε να βρίσκεται πίσω από τον Γάλλο.

«Τι σκ***; Για αυτό ακριβώς μιλούσα,» είπε μαινόμενος στην ενδοεπικοινωνία ο Ισπανός, κι όταν η ομάδα του είπε πως η απόφαση αυτή ήρθε για να καλυφθούν από τον Lewis Hamilton, απάντησε: «Δε με νοιάζει για τον Hamilton.»

Αργότερα, ο ίδιος είπε:

«Ήμουν πολύ γρήγορος στον γύρο εισόδου και ένιωθα πως είχα ταχύτητα για να βγω στην πίστα έχοντας καθαρό αέρα. Έκανα όλη τη διαχείριση του αγώνα. Όταν ξαφνικά μου είπαν να μπω στα pits, εκνευρίστηκα.»

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Scuderia, Fred Vasseur, έσπευσε να υπερασπιστεί αυτή την απόφαση:

«Ήταν μία καλή απόφαση στη στρατηγική, γιατί όταν του ζητήσαμε να μπει στα pits θέλαμε να μη χάσουμε την θέση από τον Hamilton.

«Η θέση που έχει στην πίστα είναι σημαντική εδώ. Θα ήταν καλύτερο να τον κρατήσουμε εκτός αν δεν υπήρχε ο φόβος να χαθεί η θέση από τον Hamilton, αλλά δεδομένων των συνθηκών ήταν μία καλή απόφαση.»
sportime.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 29/05/2023 [vid]

 

 

 

 

Στο Ηράκλειο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics