Breaking News
13 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτη γκάφα των ανθρώπων της γυναικείας ομαδάς ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Η κρητική αποστολή πήγε στη Λάρισα την Κυριακή για το ματς με την ΑΕΛ, χωρίς εμφανίσεις με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν να αγωνιστούν με αυτές των γηπεδούχων!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ στον Πειραιά, η κρητική ομάδα άφησε τις εμφανίσεις στο πλοίο και μόλις έφτασε στην θεσσαλική πόλη συνειδητοποίησε τη γκάφα της. Ωστόσο φρόντισαν οι γηπεδούχες να εφοδιάσουν τις παίκτριες του ΟΦΗ με δικές τους φανέλες προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ματς.
Σήμερα ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό αναφέροντας:
«Αισθανόμαστε την ανάγκη αφενός να ευχαριστήσουμε την ΑΕΛ για το ότι προσφέρθηκε να μας δανείσει στολές,και αφετέρου να απολογηθούμε για το σφάλμα με το ρουχισμό,όπου λόγω πίεσης χρόνου,μια λάθος συνεννόηση με τον οδηγό του Λεωφορείου επέφερε το ατυχές αυτό αποτέλεσμα.
Το βασικότερο είναι πως η ομάδα στο ματς με τον Ατρόμητο θα είναι δυνατότερη και πιο ενισχυμένη,με την επιστροφή αρκετών κοριτσιών που έλειψαν τελευταία».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics